Easy Shooting Instructions

Për të qëlluar:Kliko "Aim" në grafiken e menyjes bar.Shtyp dhe mbaje buttonin e miut në të majt, ather lëviz miun për të qëlluar


1. Shtyp dhe mbaje në të djatht buttonin e miut

2. Tërheqe miun posht për ta nxjerrë stekën prapa

3. Tërheqe miun nalt të gjuaj,sa më shum ta tërheqni,do të godit më rënd.

Detajlet e Udhëzimeve »

Variantet Tjera Pool

9Ball

StraightPool

BankPool

Lojrat Online Pool Pa Pagesë

Mirësevini tek komuniteti 8-Top pool ! Kto lojra pool nuk do të zhgënjejn nevojitjet dhe pritjet nese keni mendje për topin. Provoje atë dhe shiko topin e zi!

LAJMERIM
8Ball

Skreenshots