Easy Shooting Instructions

Për të qëlluar:Kliko "Aim" në grafiken e menyjes bar.Shtyp dhe mbaje buttonin e miut në të majt, ather lëviz miun për të qëlluar


1. Shtyp dhe mbaje në të djatht buttonin e miut

2. Tërheqe miun posht për ta nxjerrë stekën prapa

3. Tërheqe miun nalt të gjuaj,sa më shum ta tërheqni,do të godit më rënd.

Detajlet e Udhëzimeve »

Variantet e Snooker
Snooker Lite
Luaj Tani

SnookerLite

Snooker në një pool-madhësuar tabele, me pool-madhësuar me topa, 10 të kuq.
Snooker i Shpejtë
Luaj Tani

SnookerQuick

Loj me ritëm të shpejt Snooker! Vetëm 6 të kuq, mes-madhsi e tabelës, 25s për gjuajtje
Sinuka
Luaj Tani

Sinuca

Variant Brazilian i Snooker

Luaj Snooker

Na trego goditjet e tua te mprehta duke sfiduar lojaret e snookerit nga e gjithe bota.Shiko se mos beni goditjen magjike te 147 carjeve te gureve.

LAJMERIM
Snooker++SnookerQuick+SnookerLite+Sinuca

Skreenshots