Easy Shooting Instructions

Për të qëlluar:Kliko "Aim" në grafiken e menyjes bar.Shtyp dhe mbaje buttonin e miut në të majt, ather lëviz miun për të qëlluar


1. Shtyp dhe mbaje në të djatht buttonin e miut

2. Tërheqe miun posht për ta nxjerrë stekën prapa

3. Tërheqe miun nalt të gjuaj,sa më shum ta tërheqni,do të godit më rënd.

Detajlet e Udhëzimeve »

Variantet Tjera Pool

8Ball

StraightPool

BankPool

Luaj pool online

Mirësevini tek komuniteti 9-Top! Nese ju jeni lojtar i 9-Top ti ndjen instiktet e të luajturit thellë në guximet tuaja. Urime duke gjuajtur!

LAJMERIM
9Ball

Skreenshots