Easy Shooting Instructions

Për të qëlluar:Kliko "Aim" në grafiken e menyjes bar.Shtyp dhe mbaje buttonin e miut në të majt, ather lëviz miun për të qëlluar


1. Shtyp dhe mbaje në të djatht buttonin e miut

2. Tërheqe miun posht për ta nxjerrë stekën prapa

3. Tërheqe miun nalt të gjuaj,sa më shum ta tërheqni,do të godit më rënd.

Detajlet e Udhëzimeve »

Tournamenti i ardhshëm

Kalendari i Tournamentit »

8-Top
9-Top
Topi i Zi Pool
Pool i Drejt
Bankë Pool
Snooker
Snooker i Shpejtë
Snooker Lite
Sinuka
LAJMERIM

Skreenshots