LAJMERIM

* Tournamentet me shenjë jan publike. Të gjith tournamentet tjera janë vetëm për abonentët.
Ndokush i pranuar të luaj mund të marrë pjesë vetëm duke u futur në Dhomen e Tournamentit gjat periodave të tournamentit

Ju duhet të lexoni dhe ti pranoni rregullat e tournamentit.

Resultet officiale do të publikohen mbrenda 7 ditëve pas gjdo tournamenti.
Pesë lojtarët e par marrin statusin VIP/DSK (10-6-4-2-1 ditë).