Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Qëllimi i thjeshtë i lojrave bordit është për të caktoni kater disqet ne rresht . Horizontal, Vertikal, dhe vijat diagonale jan valide.

Detailet e lojes »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Rregulloi te dhenat e lojes
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Luaj ne full screen
  • Variantet e ndryshme te lojes

Regjistrohu tani »

Bashkohu FlyOrDie's Katër në Rresht online. Kliko ne foto per te luajtur.

LAJMERIM
Connect4

Skreenshots