Hudhi Instrukcionet

Për të gjuajtur: Lëvizni miun që të gjuaj.


1. Shtyp dhe mbaje në të majt buttonin e miut

2. Tërheq miun poshtë që të ngreh doren prapa

3. shtyej miun për të hedhur. Sa më shpejt se e tërheq,hidhja është më e shpejt.

Detajlet e Udhëzimeve »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Variantet e ndryshme te lojes

Regjistrohu tani »

Variantet e Pikados

LAJMERIM

Skreenshots