Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Tavëll është loj e fatit dhe aftësive. Është e luajtur nga dy njerz më 15 copa secili në një bord e përbër nga 24 hapsira apo pikë. Copat janë të levizshmë sipas rrokollisjeve të zarit

Detailet e lojes »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Rregulloi te dhenat e lojes
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Luaj ne full screen

Regjistrohu tani »

Luaj Tavëll

Fituesi është lojtari i par i cili merr të gjith 15 burra jasht bordit.

LAJMERIM
Backgammon

Skreenshots