Easy Shooting Instructions

Për të qëlluar:Kliko "Aim" në grafiken e menyjes bar.Shtyp dhe mbaje buttonin e miut në të majt, ather lëviz miun për të qëlluar


1. Shtyp dhe mbaje në të djatht buttonin e miut

2. Tërheqe miun posht për ta nxjerrë stekën prapa

3. Tërheqe miun nalt të gjuaj,sa më shum ta tërheqni,do të godit më rënd.

Detajlet e Udhëzimeve »

Variantet Tjera Pool

8Ball

9Ball

StraightPool

BankPool

Lojrat 3D Pool Pa Pagesë

Një lojtar duhet depuzoj topat e një ngjyre (kuq apo verdhë), ndersa lojtari tjeter ato tjerat. Lojtari duke depuzitur grupin së pari dhe pastaj legalisht duke depuzitur topin e zi fiton lojen

LAJMERIM
BlackBall

Skreenshots