Play this game on your mobile phone!

No apps required. Simply visit m.flyordie.com on your phone's browser, and you're good to go!

Damëështë loj dy-lojtarë, ku njëri lojtar është i caktuar bardhë damët dhe i tjetri kuq.
qëllimi i lojes është të kapurlojtarit tjetër damët ose bej ato të pamundura për të lëvizur.

Detailet e lojes »

te zgjedhurat e lojes

  • Luaj online me tjeret
  • Takoni shoket dhe chat
  • Rregulloi te dhenat e lojes
  • Piket dhe statistikat
  • Tournamentet
  • Luaj ne full screen

Regjistrohu tani »

Variantet e Damë
Bullet Damë
Luaj Tani

CheckersBullet

një variant i shpejt dhe argëtues i Damë.
Vetëm 1 minut per lojtar!

Luaj Damë Online

LAJMERIM
Checkers+CheckersBullet

Skreenshots