FlyOrDie.com
« Back to All Topics
MαšтєяĶıиG,ℒіℓℓυѕ ,csalás...lopás.....
Posted in 
General
Posted in 
General
Sziasztok

Azért nyitottam ezt a topicot,hogy végre legyen már rend a dartsban!Sokan lesznek,akik nem értenek velem egyet,várom azok válaszait is.Elsősorban a 2009.02.20.-ai 501 versennyel kapcsolatban szeretnék pár szót mondani.
Engem tiltottak "sportszerűtlen játék"-ért,és nulláztak is,ami talán jogos is volt,talán nem.

http://games.flyordie.com/displayRatings.html?gameName=Darts501&portal=flyordie_com&lang=hu&type=16

Nos,valóban adtam pontot Palinak,de nézzük csak,hogy miért!Masterking pár napos névvel nyert,úgy,hogy lillus is,és sibistenau is adott neki pontot,négyszer mind a ketten.Ráadásul minket meg feltartottak azok a játékosok,akik masterkinget "támogatták".Kihívtak,nem dobtak,húzták az időt,stb.Egyébként tudni kell,hogy ki is masterking,aki az infónkat beküldte a MOD.-nak.
Ő DX RAIDER,Roli,vagy ki hogy ismeri.Nem elég,hogy folyamatosan csal(nak),neveket lop,klónoz,stb.,erre a nevére állítólag úgy sikerült előfizetnie,hogy "kisizom" nevű játékos megkérte,segítsen neki előfizetni,ami meg is történt.Csak sajnos a pénz nem kisizomhoz került,hanem MASTERKING lett belőle....
Szóval ő küldte be az infómat,ilyen előzmények után.
Szerintem ez több mint pofátlanság,főleg annak tükrében,hogy Lillussal és a team-ükkel együtt talán a legnagyobb csalók,pontadók,névlopók....Sajnos dartson nagyon ritkán van modi,ha van,akkor meg 5 perc alatt kivág húsz embert,és ezzel le van tudva a dolog megint 
egy hónapra...Gondolom nincs időtök rá.De hogy vki beküld egy infólapot,és senki meg sem nézi,hogy mi is történik ott valójában,csak engem nulláz,ez kicsit gáz szerintem.Én mindig próbálok normálisan,csalás nélkül,illetve egy névvel játszani.Vezettem is pár toplistát a dartsban.Aki pedig lop,csal,hazudik,egy vadiúj,pár napos névvel nyeri a versenyt...De ez nem furcsa senkinek,ez rendben van.... 
hi

Legnagyobb csalók, pontadok, névlopók lillus és team:O
Nem adtam rolinak pontot versenyen. Föleg nem lopok! Te toltad Pált versenyen szóval jogosan megérdemelted a büntetésed.

> Nos,valóban adtam pontot Palinak,

Akkor most az a gond, hogy más ügyesebben tudott csalni?
Nevetséges...
Kedves harrows!

Ugyanez folyik bullet versenyeken is. Csak ott a brazilok "támogatják" egymást. A büntetés jogos számodra is, de ezzel nem mondok újat. De abban igazad van, h DX RAIDERT és ™-jét el kéne távolítani az oldaltól. Nyáron engem is megpróbált átejteni:), de elárulta magát ez most m1 is. Nem nagyon tudok dartsozni az is igaz, de sokat dartsoztam és akkor is rengetexer láttam csalást. 

Kedves OPERATOR! 

Várhatóan mikor lesz hivatalos a bullet versenyek végeredménye, mert 01.14 óta sok idő telt már el

>Sunny<
Látom nem mindenkinek sikerült végig olvasni amit írtam.
Vagy nem érti a problémámat?(darkeagle)

Szeretném leszögezni,hogy nem szoktam csalni,és igazából nem a büntetés jogosságát vitatom,báááár...

Az a gond,hogy nem akartam,hogy ILYEN ember nyerje a versenyt!Aki mindenkit gyaláz,átver,ott ahol tud....

Kedves lilla!

Azt soha nem fogom elhinni,hogy téged 4-1-re megver az illető!A kedves barátodat SEM veri 4-1-re...Ki is adott pontot kinek?És kérlek ne csinálj úgy,mintha nem tudnád miről beszélek...

Az utolsó krikett versenyen is a viselkedése DX-nek,hát,hogy is mondjam...Enyhén szólva gusztustalan volt!Ez a stílus egy tizennégy éves "embertől" számomra elfogadhatatlan!Te meg aszisztálsz neki,gratulálok!:D 
Már elnézést ,hogy beleszolok de ez már szánalmas hogy olyan nyit topicot és ocsmárol másokat aki szintúgy elkövette azokat a bűnöket...ő magát idézve pontot adott...és hozzáteszi hogy "de"...hát akkor én mondjam azt anyaztam a flyon jogosan  midnenkit mert a masik is azt csinalta???LOL kellj fel ember ...én bannoltalak volna végleg ,nincs szükség ilyen magatartásra vagy eszmei futtatásra amilyet te képviselsz harrows...arrol nem is beszélve hogy te vagy az a forumon aki a legtöbbször jelen van...aki kioktat másokat és aki ugy alitja be magat szép jó és tökéletes...akkor felteszem a kérdést: jó volt közéjük kerülni a csalássoddal,mindazok az emberek közé akiket itt forumon lenéztél????

>>Nem adtam rolinak pontot versenyen.

Csak hagytad nyerni. Tok ugyanaz -_-

>Sunny<
Honnan tudod,hogy én hogy viselkedem a fórumon,vagy a FLY-on,mikor még kéthetes sincs a reged?:D
Kedves "büntetett előéletű barátom"!
"Honnan tudod,hogy én hogy viselkedem a fórumon,vagy a FLY-on,mikor még kéthetes sincs a reged?"

Válasz: Talán onnan, hogy a forumon sokszor vagy jelen, így könnyen információt lehet rólad szerezni(lásd :összes topic) amelyek szerint bewmutatkoztál (Ehhez összesen kb 15 perc kell 1 kis böngészés a topic-ok között!)  aki ezen topicok elolvasása után mégis kételkedne a jellemedben elég ha elolvassa eme topic nyitójának hsz-ját...amihez elég 2 perc... na már most 15 perc+2 perc az =17 perc...hmm mit is mondtal a 2 hetes regelésemről?;)

Sajnálom hogy neked honapokra lenne szükséged:D 
Gratulálok,ügyes vagy!Erről talán ennyit is...

Talán elmondom neked még egyszer a gondomat!És ismét leszögezem,nem a büntetés fáj,és nem az én jellememről van szó még mindig!
Ezen a versenyen mindenkit feltartottak,aki esélyes lett volna,engem is!MOD. sajnos nem volt jelen,így nem hiszem,hogy tudhatták,mi folyt ott valójában.Erre egy többször büntetett játékos beküldi az adatlapomat(aki végigcsalta ezt a versenyt is),és engem tiltottak(jogosan)!Ezzel annyi a gondom,hogy akik csaltak,és miattuk csaltunk mi is,jót röhögtek a markukba...
Talán ez egy kis magyarázatra szorul,hogy mi az,hogy "miattuk csaltunk mi is"!
Ha te látnád hónapokon keresztül,hogy csalással vezetik a toplistát,csalással nyernek versenyeket,mindenkivel csak kitolnak,ahol tudnak,lehet hogy te is segítenél annak,aki megpróbál normálisan játszani a nyerés reményében.Egyébként azokról a kis nyalánkságokról már nem is beszélek,hogy bejönnek rendszeresen kis pontos nevekkel,leveszik azok pontjait,akik egy névvel játszanak,stb...Ha esetleg voltál már versenyen a fiatal neveddel,Kedves Barátom,és tapasztaltad milyen,hogy haladnál,de az ellenfeled nem hajlandó dobni,és csak telik az idő,telik az idő,és semmi...Aztán megkérdezi,hogy "harrows,mi van?Csak nem sietnél valahova?:D Persze jól ki is nevet,stb.
Részemről ennél jobban nem tudom elmagyarázni a gondomat,ha nem érted,ne is vitázzunk tovább,mert teljesen felesleges...üdv.(És szerintem az nem jellemhiba,ha valaki besokkal attól,hogy egy tizennégy éves szórakozik vele hónapokon keresztül!)
Kedves harrows!

Diszkvalifikálva vagytok már 2-ten ugyan, de a verseny végeredménye még nem hivatalos. Szerintem a többi csaló is ki lesz rakva, Mint a szilveszteri bullet versenyen:D, amelyen nem lett végső nyertes. 
Ez 99,5%, de egyszer mindenki megbűnhődik.

>sunny<
Sunday!

Remélem igazad lesz!

Én már leültem a büntimet!:D
Üdv. 

Az lesz :) (remélem)

OP! Mikor lesznek végre hivatalosak a versenyek eredményei?

>Sunny<
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh