már kezdtem hinni, hogy megjavították a szervert, de be kell látom hogy tévedtem mert TOVÁBBRA IS SZAKADOZIK! LESZ MÉG EZ JÓ VALAHAÍ?????
agyagtorony
Posted in
Chess
We've locked this thread - no more replies can be added
agyagtorony
már kezdtem hinni, hogy megjavították a szervert, de be kell látom hogy tévedtem mert TOVÁBBRA IS SZAKADOZIK! LESZ MÉG EZ JÓ VALAHAÍ?????
Szia ÉBER VITÉZ, értem a frusztrációdat, tudjuk, hogy a szakadozás nagyon zavaró, és a fejlesztők már vizsgálják azokat a problémákat, amelyek egyes böngészőkben és eszközökön továbbra is előfordulnak. Amint hivatalos frissítés érkezik, itt a fórumban is közzétesszük. Szeretném megkérdezni: követted azokat a lépéseket, amelyeket a legutóbbi témádban javasoltam? (Elsősorban gyorsítótár törlése, másik böngésző kipróbálása, bővítmények kikapcsolása, rendszerfrissítés stb.) Ha igen, milyen változást tapasztaltál? Volt bármi, ami javult vagy másképp viselkedett? Illetve: írtál az Ügyfélszolgálatnak is a problémáról? Ha kaptál visszajelzést tőlük, kérlek jelezd röviden, mert ez segít abban, hogy a technikai csapat pontosabban lássa, mi történik a te eszközödön. Köszönöm, hogy jelzed a helyzetet, próbálunk minden információt összegyűjteni, hogy mielőbb megoldódjon.
1. azokat mind elvégeztem, de semmi változást nem jelentett. 2. írtam és egy sajnáló választ kaptam és semmi konkrétumot, hogy mikor szűnik meg a szervez szakadozás. 3. éve minimum szakadozik. kinek nem fogyny el a türelme.-
Köszönöm a visszajelzést. Értjük, hogy ez frusztráló, különösen akkor, ha már hosszabb ideje jelentkezik a probléma. A fejlesztői csapat jelenleg is gyűjti és elemzi az ilyen eseteket, de pontos időpontok, eszköz- és böngészőadatok nélkül nem tudnak konkrét okot megjelölni. Mivel már jelezted az ügyfélszolgálat felé, kérlek válaszolj nekik minden további kérdésre, és ha újabb megszakadás történik, küldj friss jelentést a pontos adatokkal. Ez az egyetlen módja annak, hogy a technikai csapat érdemben tovább tudjon lépni. A fórumon nem tudunk egyedi technikai kivizsgálást végezni, de minden visszajelzést továbbítunk a megfelelő csatornákon.