« Back to All Topics
Site Kuralları
Posted in 
Leagues
Site Kuralları
Posted in 
Leagues
Site Kuralları
Site Kuralları
Basitçe söylemek gerekirse: kibar olun, hile yapmayın!
FlyOrDie, oynamayı sevenler için arkadaş canlısı bir çevrimiçi topluluktur! Oynarken ve başkalarıyla etkileşime girerken lütfen en iyi davranışınızı sergileyin. Bu kurallara uyulmaması hesabınızın kapatılmasına neden olacaktır.

Kullanıcı etkileşimi
Başkalarına saygı duymadan hiçbir çevrimiçi topluluk düzgün çalışamaz. Farklı yaş grupları, miraslar, ırklar, sosyal düzeyler ve eğitim geçmişlerinden oluşan bir topluluğa girdiğinizi lütfen unutmayın. Küfürlü dil, kişisel saldırılar, tehditler veya diğer kaba davranışlar olmamalıdır.

Temiz tut
Kullanıcı adınız, avatarınız veya kişisel açıklamanız dahil olmak üzere FlyOrDie'de herhangi bir rahatsız edici içerik yayınlayamazsınız. Herhangi bir rahatsız edici yorum, sohbet veya başka içerik ekleyemezsiniz. Aşağıdaki davranışlar kesinlikle yasaktır ve tekmelenmenize veya yasaklanmanıza neden olabilir: hile yapmak, saldırgan/kaba bir dil kullanmak, kişisel saldırılarda bulunmak, spam yapmak veya rakip web sitelerinin reklamını yapmak, dini veya siyasi tartışmalar, kasıtlı olarak anlamsız/dikkat dağıtan yorumlar, başkalarının kişisel verilerini izinsiz ifşa etmek izin verme, diğer oyunculardan hesap bilgilerini isteme girişimi ve yasa dışı faaliyetlerin (uyuşturucu vb.) tartışılması.

Sadece bir hesap
Üyeler, açıkça daha fazlasına sahip olmalarına izin verilmediği sürece, yalnızca BİR FlyOrDie.com hesabına sahip olabilir. Birden fazla hesap oluşturan üyelerin tüm hesapları kapatılmış olabilir.

Hile yok
Herhangi bir sportmenlik dışı davranışa müsamaha gösterilmeyecektir, FlyOrDie puanları sıfırlama ve/veya bu ihlal için takma adınızı yasaklama hakkını saklı tutar. Puanınızı yapay olarak ayarlamayı, rakibinizi maçtan çıkmaya teşvik etmeyi, kasıtlı olarak kaybetmeyi, kasıtlı olarak kaybeden rakibinizin davranışını kabul etmeyi, başka birinin hesabını kullanmayı, birden fazla takma ad kullanmayı, program kullanımını gizlemeyi içerir.

Tahta oyunlarındaki motorlar/programlar
FlyOrDie üyeleri, bir bilgisayara karşı oynayıp oynamadıklarını bilme hakkına sahiptir. Bu nedenle, oynarken yardım kullanıyorsanız oyuncu ayarlarınızda belirtmelisiniz. Herhangi bir yardımın beyan edilmeden kullanılması, uygun yaptırımlarla son derece sportmenlik dışı kabul edilir. Bir insan hesabınız ve bir program hesabınız olabilir ve her ikisini de buna göre kullanmalısınız. Bu tür bir yardımın kullanımına yalnızca tahta oyunlarında izin verilir.
❤️
7
Excelente para los usuarios turcos, muy bien Norma
❤️
2
Harika iş Norma. çok yardımcı olacak
Saygılarımla,
【ƝƁƘ】✧ 𝐑☻𝐧𝐧𝐢𝐞™🤴🏻
❤️
1
benim nicim abonedir neden  reklamları  görüyorum teşekkürler, saygılar