« Back to All Topics
csillagh2
Posted in 
Go Moku
csillagh2
Posted in 
Go Moku
csillagh2
hajnalka02, én nem rég ismerlek téged a többiekhez képest, de ahogy megfigyeltem, te provokálod a többieket. Mindig te kezded uszító írásaiddal, begurítod őket az alpári viselkedéseddel úgy, hogy már nem tudnak uralkodni magukon. Mindig te vagy a fekete pontok oka. Még a bíróságon is megkérdezik, ki , miért cselekedett úgy, ahogy cselekedett. A flyordie játékokban is is ezt kellene figyelembe venni, s neked is feketét kellene kapnod, ahányszor alattomosan begurítod a játékos társakat.
❤️
1
Csillagh2 a moderátok mindent  látnak és ahhoz mérten adják a fekete pontokat,van ugy ,hogy én nem is írok mégis jelentem őket ,mivel ugyanugy sértegetik a játékosokat mint engem ,majd az ekejétől figyeld meg az írásokat ,ugy mint  a moderátorok is,te ne csak a közepétől lásd
hajnalka02, nem látnak a moderátorok mindent, mert azt sem látják, ahogy a más szegénységén gúnyolódsz, kineveted az együttérzés helyett., Más házát küldözheted mindenkinek, és gúnyolódva nevetsz rajta,m legutóbb sünnel. Ez ízléstelen, és felháborító. Amit zsuzskára is írtál miközben fekete volt és védekezni sem tudott, az mindennek a teteje volt. Eleket te tiltattad ki, de le merem fogadni, te voltál az oka, te provokáltad, miközben ő közszeretetnek örvendhetett. Borzalmas a stílusod, irritáló, nem közösségbe való. Valamit nagyon nem tanultál meg az életed során, és az a viselkedés.
Teljes mértékben igazad van Csillag2 , provokálják a játékosokat , nem csak hajnalka2 aki még anyázik is  , hanem JUCUS13 is és süni02 sem külömb .. Egyik nap flatron66 ,  játékost inzultálta , nem tudtam nézni , így megkerestem juvést , kértem jöjjön be az Amőbára , de sajnos , észre vette jelenlétét , és elhallgatott. Ja és hajnalka02 azt is ki írta a falra , gondolom fenyegetni akart , hogy mikor látogatjuk meg Cactust , ezt JUCUS- nak  írta.
Tudod Hajnal  sok rád a panasz ,.de látjuk azt is ,ki és mikor van jelen mikor is a fekete pontot ki provokálod az adott személyre.Egy két korrupt moderátorra támaszkodva jársz amőbára és kötekedsz ,mindenkivel ., még velem is .. engem pl kiadsz vmi 53 éves nőnek és képeket küldözgetsz össze meg  vissza.. Nekem nem gond hisz nem lehetek én, viszont ez a fajta  rossz indulat nem tűr halasztást ,.mivel ez az idös nő zaklatja  az amőbán levő játékosokat , Egyáltalán ,.át jött memóriáról amőbára és azóta kötekedik és fennhéjázóan felhasználja a korrupt kapcsolatait mások fekete pontozására ! Ez az  idős nő Hajnalka 02 zaklatja a játékosokat ,mert úgy  gondolja bármit meg tehet .., A zaklatóinak és a korruptul eljáró segéd adminok felülvizsgálatát kérem,.mert szabálytalanul járnak el , Hajnalka 02 kedvére, ez megengedhetetlen, egy idősödő nö miért gondolja úgy,hogy mások provokációjával ,.fekete pontot adathat? Azonnali felülvizsgálatot kérek! , Ez a játékos  több ponton sértette meg játékos társai személy azonosságát ,kilétét és szabálytalanul osztogat képeket is, Azok személyiség jogaival  vissza élve! ,,Haladéktlanul  menesztést érdemel.Amennyiben nem történik meg ,  Feljelentést követ maga után..Egyebekben a visszaélése  vissza eső tendenciát mutat.Jó lesz utána nézni.:|
❤️
1
Cactus Flover  .  Végre valaki kezébe veszi , ezt a korrups intézkedéseket , Oknélkül katam feketét , holott  reggeliztünk , nevem bent volt , de én reggeli után , mentem főzni , ide sem jöttem a géphez , persze közben kidobott , és amikor beléptem , feketém volt , Mi jogon adták a fekete pontot , amikor itt sem voltam . Ennyit szerettem volna hozzá szólni , és Wincs Eszternek  igaza van . .
Mentek rá amint bejön a játékba,többen is épp te is ,ki hónapokra fekete pontot kapsz  a viselkedésed miatt.
Ugye csak viccelsz amikor korrupt modikrol irsz ?letezik ilyen?költői volt a kérdés, de gondolom ezt ha nem irom is tudod .
:D:D:D egyik hülye másik idióta   :D:D  A moderátorok munkáját becsülitek le és sértegetitek ezzel,csak annyira idióták vagytok ezt sem veszitek észre,a Moderátorok olvassák a priviket is és bármelyik napra  visszatudnak menni bármikor és te írsz róla hogy én sértegetek hisz ti vagytok akik mindenkibe beleköttök ezért is vagytok hónapokra fekete pontosak
kedves eszter vesziteni tudni kell :D csókollak
hajnalka02, ez eddig rendben van. De, mindig te, és mindig téged? Ez a furcsa.