« Back to All Topics
Amőbaversny
Posted in 
General
Amőbaversny
Posted in 
General
Amőbaversny
Kedves Adminek!

Régóta vagyok előfizető az oldalon, de utoljára fizettem elő, mivel a verseny szabályai egyáltalán nem érthetőek és hibás beállításokon alapulnak (volt alkalom, hogy már csak be kellett volna tennem az ötödiket és akkor vége lett a játszmának, mert a kialakult állásból nem lehet nyerni!!??) . Előző kommentekben is olvastam róla, tudatában vagytok a hibáknak nyilvánvalóan.
A jelenlegi tábla jó, mert ezen nem működnek jól a progragramok, ha visszatérnénk a régi táblamérethez 15X15, akkor elözönlenék a versenyt, ami megint rossz megoldás lenne. Nagyon fontos lenne meghatározni az egyértelmű és pontos győzelem feltételeit. Lehet vissza kellene térni a döntetlenhez, vagy más megoldás is jó, de a jelenlegi semmi képpen.

Üdv.:
Demon8
Kedves Demon8

Ha ilyesmi történik, megkérnénk hogy egy képernyőképpel dokumentáld a történteket annak érdekében hogy kivizsgálhassuk a hibát.

köszönjük,
FlyOrDie

❤️
1
Hova lehet csatolni, mert itt nem latok semmit sem?
Szia Demon8!A hibát amit leirtál átküldtem az lletékesnek.2 képet mind a 2 kép igazolja hogy a játékot meg lehetett volna nyerni miközbe a program azt irta ki hogy a kialakult állásból nem lehet nyerni. Szia.cud
Amúgy elérhetőség,hibák jelzése alatt lehetne elküldeni csak ott képet nem lehet csatolni ami elég necces ezekben az esetekben.Ha gondolod küld el email ban nekik ott tudsz csatolni képet is!
Sziasztok! 
Üdv kedves Demon8.
Mi ezer éve ismerjük szinte egymást!
Annyit hozzá tennék a mondandóhoz, mivel a 13x13-mas lekerekített tábla nagyon kicsi.
Így a "NODRAW-ot" ki kellene venni!
Mert felettébb idegesítő,bosszantó tud lenni az,hogy amikor döntetlen lenne a játék az ellenfelednek adja a győzelmet, ezáltal a pontot is.
Ez miatt buktam el 2x is a versenyen az első helyet, és vissza dobott a 4-dik helyre a legutolsó meccsen.
Ugye szerintem az én meglátásaim szerint a nodraw úgy működik,hogy mivel mindig azt nézik,hogy az X van előnyben a kezdés végett, így ha ott van a nodraw akkor a O-nek adja a győzelmet, ez nagyon bosszantó tud lenni... Főképp egy versenyen, mert sokszor így bukják el sokan a versenyt,holott pedig épp az lenne a sikerélmény amikor megnyered....