« Back to All Topics
darts
Posted in 
Dear Moderators
darts
Posted in 
Dear Moderators
darts
Dear moderators!2019.12.12 darts cricket tournament police and oewan player cheated at the last minute!police player left the game in the last minute with 0 rolls in the 59th minute.not the first time.please disqualify them from the result.and the punishment that goes with it.very sad!!  'cud'
You can also look at your own games perspectives and see what you can do about it yourself. Your a good player and respected but that small little extra overwork can make a diffrence just think about it. Your someone who can own tournaments with your talent. You just forget to pick out the grapes. :)
Dear Unovertakable.!became a consequence!!!
Police has the most Darts Tournament wins where as you only have roughly a third of that amount. Look at his Tournaments and his Grand Prix placements in recent years, if he was cheating he would have been banned a LONG time ago. Moderators aren't clueless, they know who cheats and he certainly is the opposite of a cheater.

Iv known him for almost 12 years, good friend of mine and there's no way he cheats on darts. Dude is as genuine as they come. Stop being so salty, he's a better player than you, plain & simple. He's been on Darts since it was released on here. He's one of the oldest users left on FOD and i think you might be the first person iv ever seen accuse him of cheating out of thousands of users over the years. Mate..come on lol.

Also see you're still getting free wins from Marylouse daily to keep your rating up..kind of sad but meh, FOD is somewhat inactive compared to recent years so i guess less people would take notice of such things. Keep on pretending buddy. Hope you have a wonderful Xmas and New Year :)
retrospective check of police race results!constantly cheats with 3 friends in the last minutes!I don't get a gift from anyone!if the players were not just competing then we could have more darts!police has 3400 games of darts,lol!only playing racing!new info that was the best development of the last few years,shows you everything!if we look back at the results of multiplayer tournaments in darts,a lot of people might go from the side!police received a minor penalty!

I play darts every day,i play with everyone!
I look forward to hearing you too!
police player:
2012=0 point gp
2013=189 gp point,1 gold medal
2014=0 gp point
2015=18 gp point
2016=562 gp point,2 gold medal
2017=679 gp point,9 gold medal
2018=776 gp point,11 gold medal
2019=852 gp point,16 gold medal

see more than just write!
You're pretty much just making it up as you go here which is truly hilarious.


@Billy, just ignore this guy, he has no idea what he's talking about. Obviously thinks he deserves to win every Tournament even if he's not better than the people playing in them..LOL.
F†W Undisputed!Anyanyelvemen irok neked miután már 2 aélakommal kötsz belém!Nagyon remélem valaki lefordítja neked.Sokmindent írtál amivel véded a barátodat barátaidat.Akkor vázolom neked mi az ami történik az elmúlt 2 évben.
police játékos mint irod a legrégebbi játékos aki megmaradt,és nem csal,illetve a legtöbb arannyal rendelkezik darts versenyeken.Tudnod kell én 2008 óta játszom dartsba nagyjából 200.000 játékkal valószinűleg kiemelkedő játékszámmal bírok!police és barátai óriási kárt okoznak az oldalon nemcsak a darts játékban.
Kilépni versenyben a másik fél javára egyértelműen a legsúlyosabb csalások közé tartozik amit teljes old timer megvonással illetve végleges kitiltással szoktak jutalmazni!
követem a dartsot 12 éve az utobbi 3 évben darts játékban rendszeressé vált a csalás pár játékos között.
mielött hozzászólsz egy posthoz először tájékozodj és legyél naprakész!police nem tartozik a legjobbak közé nem vitatom hogy jó játékos de kiemelem hogy gyakorlás nélkül inaktív játékosként darts játékban nem lehet eredményeket produkálni!
Kiemelem a játékosokat.a barátia threeyears2many aki rendszeresen oewan játékossal kezs 4 meccst ezzel 32 pontal zárja magát addig amíg police meg nem érkezik.ezután policnak ad pontot,aztán oewannak újra,onnan juan kapcsolodik be,aki további pontokat ad a felsorolt 3 játékosnak.érdekes és egy laikus számára is szembetünik hogy ezek a játékosok vezettik az összesített gp-t évek óta!A régi játékosok elmentek,magyar játékosokat  pedig kidobáltak az oldalról.min 100 képem van arról ahogyan csalnak.oewan egy rendkívűl gyenge játékos dartsban aki 30! dobásból sem képes a krikettet kidobni!printelt kép.egy ilyen szintű játékos még ebben a mezőnyben sem lehet képes versenyt nyerni hiszen az egyik valaha látott leggyengébb játékos!
Évről évre növelik 1000 gp pontal az éves összesített eredményeket.ennyivel jobbak éves szinten?ugye te se hiszed el.ha nem dartsban csaltak volna nem venném észre én sem!egyetértek veled hogy FOD inaktív az utóbbi években.Dartsot nem felügyeli senki,régen thunder felügyelte azt gondolom hiányzik is.Látom 2 új moderátort kapott az oldal remélem ők tisztán látják majd ezeket.
verseny:bojkottálnak,nem játszanak velem.
oewan:'nem játszok veled mert úgyis elversz'
giest:'nem játszok veled mert veszélyes ellenfél vagy'
az én éremtáblázatom ha megnézzük hány versenyen indultam nem rossz főleg olyan közegben mint ami most van.ugyanis én annyi versenyen indultam amennyit a táblázatban látsz.jelenleg 3 arany nincs jóváirva érdekes módon.
Kiemelem az amerikai BOBBY játékost akire már 2013 ban panaszok voltak,illetve a kezdetek óta programot használ.
mielött vádaskodnál meg is indokolom.
kiemelkedően hullámzó teljesítmény,100.000 játéknál elért 73% os győzelmi arány,illetve nem hajlandó nagyszektorokon kivűl véletlenszerűen kiválasztott nehéz kizárólag egérrel és többévnyi tapasztalattal szektorokat dobni.Amikor valaki nem hajlandó ilyen tipusú játékot játszani az azért van mert egérrel nem képes dobni.én bármikor bárkivel játszok ilyenfajta játékot mert szeretem és rengeteg 12 éves tapasztalattal bírok.kiválaszthatja minden körben hova akar dobni a nagyszektorokon kívűl:)
felhozod nekem Marylouse játékost hogy ő pontot ad nekem.
magyar idő szerint a délelötti időszakban nincs játékos amerikai idő -7 óra!ha igazán régi darts játékos vagy tudod hogy 10 éve teljesen megszokott volt hogy akár 50-100 meccset is játszottunk 1 ellenféllel.
a szintentartást sajnos rosszul itéled meg 2 okból kifolyólag!
1.minél többet játszik valaki annál jobban tartja szinten saját magát.
2.minden tiszteletet kiérdemel az a játékos aki képes 100-150 játékot játszani,2-3 óráb belűl.
egyszer próbáld ki mennyire  neéz és megterhelő!
egyébként szívesen várlak és játszok velem 100 meccset ha ez téged zavar,de ha nem zavar akkor is:)
a felsorolt játékosokat is mindennap várom de sajnos csak versenyre jönnek!
semmiféle olyan szabály nincs hogy kivel mennyit játszok.azért megyek be dartsba hogy játszak és ne üljek!
ma az a divat hogy 10 max 15 játékos van akik 1-5 játék után futnak,és utána ülnek.ez nem játék valami egészen más!nem kapok pontot senkitől maximum egy kellemes játékot amit élvezek hiszen ezért játszom 12 éve!
ha emlékszel 2008 ban darts 501 játékban nem fértünk be 1 szobába,200 játékos volt,krikettbe 70,és nagyjából 301 be is!
egy kis csemege számodra:
2019.11.28 darts 301 verseny,utolsó percbe police juan mérkőzés amivel police nyert.egyébként én nyerem meg:)
2019.10.03 301 verseny,utolsó percben police-oewan amiben police ismét nyert,egyébkén én nyerem meg.Itt kiemelném hogy 60 pontos volt oewan,ki kockáztatja a biztos 2 ik helyét az 59 percben egy nála jóval erősebb játékos ellen?
2019.10.10 501 verseny.police utolsó percben 2 játékossal is játszott threeeyears2many,illetve juannal,1 perc alatt!Ismét felteszem itt a kérdést hogyan lehet 1 perc alatt a verseny utolsó percében 2 játékost is megverni és ezzel ismét aranyat szerezni?
2019.09.12 501 verseny.police nyert,de ki is a UBR Frydrych játékos valójában aki 0 játékkal jött és a 3 játékossal játszott miközben megverte juan-t is?infó mutatja.
hagy ne nézzem vissza az egész éves versenyeket.
ez amiket felsoroltam -5 arany policnak miután midegyik aranyát csalással nyerte meg!
na akkor most kérdőjelezd meg hogy a barátod tisztességesen játszik e vagy sem!
továbbá én is szorgalmazok mint ahogy már 2013 ban vicky boss is hohy itt is sorsolás alapján legyenek a versenyek mint minden játékban.megnézzük akkor ki mire is képes:)akkor nem tudnak elkerülni a játékosok kénytelenek lesznek vagy elmaradni a versenytől vagy velem játszani:)
neked is kivánok kellemes karácsonyi ünnepeket illetve boldog újévet:)
a cud szó nem angol eredetű szó hanem lengyel! 
egyébként a legfelső szinten tudnak ezekről a csalásokról.
megérném a kedves moderátorokat amennyiben módjuk van rá fordítsák le angol nyelvre mivel a google fordító negyon rossz,ezért saját szavaimmal irtam le azt ami történik.
köszönöm szépen,és mindenkinek nagyon boldog újévet kívánok!remélem jövőre megtisztul az oldal és újra élvezhető lesz.
minden  tiszteletem a fejlesztőé aki létrehozta a FOD történetének legfontosabb feljesztését az új infót.Mivel ez mindent megmutat még egy laikus számára is!!!
kérlek tegyétek közzé igy magyar nyelven
Kedves moderátorok,admin!Még annyit hozzátennék hogy lehet hogy utóbbi években inaktívabb a FOD de nem felejtse el senki hogy több ezer játékos játszik az oldalon,minden játékost,versenyt amik egymást követik nem lehet ellenőrizni.A jelentések amiket a játékosok tesznek azokat viszont komolyan kell venni hiszen ezzel segítenek a játékosok ezzel hívják fel a figyelmet a csalásokra,stb.Továbbá a szembetűnő folyamatosan versenyeket nyerő játékosokat akik 4x a normális éves gp-t vezetik folyamatosan ellenőrizni kell.Ma egy kíváló játékos összesített gp pontja aki rendszeresen vesz részt versenyeken annak 800-1000 gp pontja van.Ha kiugróan magas 4000 gp pontja van valakinek ott valami nem stimmel.bizok abban hogy ezt nem csak én látom hanem azok is akik hosszú évek óta moderátorok az oldalon.A FOD-nak nincs könnyű dolga és ezt nem is kérdőjelezem meg.
Whats up cud!

You could always use the report button!

Regards,
Bošś
Thanks for that, been on a ban for disconnecting in a game dont know how long ban was(at least three days ) also lost a spot off dice.i am not on a ban now yet ive opened 2 of my other nics and it says you are banned permanently. was going change my subscription for new year looks like im not able to do that,this nicks subscription runs out 1-1-2020. its been a good 18 or so years but have to go .GL all bye
Hi police!thank you for applying!you shouldn't have cheated and it won't happen...I have listed 5 races.
I think your punishment is small!
you know you quit the game which is cheating.
two of us saw it.too much!!!!
Take Care Billy, Don't let it bother you that much, we've both been here well over a decade, you closer to 20 years which is insane. It's been a long run..that's for sure. Don't let this get you down.

Best wishes mate, was a pleasure playing Tanx with you over the years, hope you and your Family have a wonderful festive season and best wishes for many years to come old friend. :)

Jeff.




but CUD you take your team of Hungarian players to the tournament to help you. So why are you talking about cheating, when you're the most cheater ??

You're just a very envious guy. police don't go just because he says so. you and BOBBY are the two best darts players currently.
hey juan,4100 gp;)
there are no hungarian players!Hungarian team?where?
the biggest cheater is you!!!
Dear Billy!Do not give up!you are a great player...
today is the first anniversary of my mom's death:(
I'll write here later in my native language.you fall into a mistake learn from it!please don't give up!!!!
I will write down my personal opinion.
sorry google translator bad.
Regards.

Attila ('cud')