« Back to All Topics
Magyar moderátor.
Posted in 
General
Magyar moderátor.
Posted in 
General
Magyar moderátor.
Hello mindenkinek, ki gondolja még úgy rajtam kívűl, hogy jól jönne egy Magyar moderátor a FlyOrDie-ra? 
Én úgy gondolom, hogy elég sok problémát megoldalna, mert pl a Gomoku játékban rendkívűl sokan szídják egymást, egymás szüleit, és büntetlenül játszanak tovább. Ez ellen tenni kellene valamit, mert hiába jelenti őket az ember nem történik semmi sem, mert pl egy angol moderátor, nem érti a Magyar rövidítéseket sem, így nem érti, hogy miről van szó.. Úgy gondolom, hogy éppen itt lenne annak az ideje, hogy megtörjön a jég, hogy végre legyen egy Magyar moderátor a flyordien, olyan aki aktív tud lenni. Aki helyreteszi azokat a moderálatlan játékosokat akik szídják a másikat, elég sok ilyen van, írjatok a poszt alá, hogy minnél többen felfigyeljenek rá. 
by Rage
Hello Rage!

Az ötlettel teljesen egyetértek, annak ellenére, hogy talán én kevésbé vagyok érintett/zaklatott a hasonló atrocitásokban.

Az biztos, sok konfliktus elkerülhető lenne!

üdv Robi
Nagyon helyes!!A sok csalot tiltani kell!!Aki csunyan beszel büntetni!!
Aki programmal játszik mért engedik hogy egyáltalán itt legyen?!!
Szia Rage.Már illő lenne magyar moderátor hiszen magyar oldal illetve mint előfizető ft-ba fizetek,ezt többször jeleztem a flyordie felé aki azt mondta hogy lesz magyar moderátor.Több moderátor visszaél a kapott befolyásával!Többször küldök jelentést amerikai játékosról képpel igazolva mit csinál mégsem történik semmi.Ha nem is tud olvasni magyarúl a kép akkor is bizonyítja hogy feketét érdemel!Ez egyértelmű visszaélés a moderátorok felől!Te egy igazi jó kis moderátor lennél,ugyanúgy képbe vagy mint én ezen az oldalon!
Egyetértek a felvetèssel de azért ironikus hogy pont egy többszörösen büntetett programos játèkos vetette fel. Akinek nemmelesleg jelenleg is csak gyõzelem van az infòjában (és az eddigi koràbbi összes nevén rajta volt a piros felkiáltójel)
Sziasztok,
kellene jelentkeznünk, hátha valakinek sikerülne a bejutás. !
És akkor végre, rend lehetne.
Üdv:Lasek...

MorphoButterfly ,az is elég ironikus hogy moderátor amőbába nézi ahogy a barátja 2 előfizetéses névvek játszik,utána átjön vele dartsba és 26-0-ra vereti magát a barátjával;)Inkább ezen gondolkozz el,hogy akik kezdik a csalásokat ott kell elfolytani!Lehetne kezdeni akár a moderátorokkal is!!!!!Printelt képek van róla ahogy"ügyesen" teszi a dolgát az amerikai kislány miközbe a barátja a paneljával szórja ki a magyar előfizetéses neveket pusztán féltékenységből;)