« Back to All Topics
Amőba
Posted in 
General
Amőba
Posted in 
General
Amőba
Tisztelt Fly Kleopátra játékos írt önöknek illetve a fórumba.Támogatom a kérését,ha lehetséges hogy az amőba versenyen legyen jelen a moderátor.Mert hiába vannak tiltva a program használók verseny után,a közben megszerzett pontokat a játékosoktól elveszik és ez nem térül vissza.Ez nagyban befolyásolja a verseny végeredményét ,és a játékos kedvét a továbbiakban.És még lenne egy olyan kérdésünk,mivel a programhasználókat szűrik nem e lehetne olyan megoldást találni, hogy Programoson ne legyen korona.Mivel a korrekt módon játszó játékosoknak ez siker soha nem fog megtörténni a lehetetlen magas pontszámok végett.
Köszönjük előre is a segítségeteket  Üdv Lasek
Kedves Lasek Úr!
A korona kijár,ha az illető programos vagy sem,ha neki a legmagasabb a pontszáma és ELŐFIZETŐ. A korona az előfizetőséggel jár és úgy gondolom,hogy attól ha valaki programot használ még korrekt módon ELŐFIZETETT a játékra és kijár ez neki is. Hisz az előfizetőség része is a korona,ha program jeles nem kaphatna koronát akkor sokan nem fizetnének elő és ez az oldal üzemeltetőinek is hátrány lenne. Szóval ez buta felvetés volt.
Ui:Ha koronát szeretnél menj el a parlamentbe és nézegesd :)
Kedves Arsenal!

Szerintem te vagy itt a legnagyobb szélhámos!
Nem elég, hogy ketten toljátok a nevet, még progiztok is, és attól, hogy előfizetsz, ugyanolyan tehetségtelen maradsz progi nélkül! Hihetetlen, hogy eddig csak angolul tudtál, de pár nap magyar amőba szerveren való játszás után profi szinten megtanultad a magyar nyelvet! ;\
A többi progis nickedről meg ne is beszéljünk, azt már kiveséztem a modiknak! :D :D :D
Igazatok van!Az ilyen szélhámos gyerekeket örökre ki kellene zárni!