Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne, az hogy miért nem tudok a játékba belépni, a felhasználónevet és a jelszót elfogadja aztán elfehéredik a képernyő és nem adja be a játékot ez miért van! Előre is köszönöm a választ!
segitség
Posted in
General
segitség
Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne, az hogy miért nem tudok a játékba belépni, a felhasználónevet és a jelszót elfogadja aztán elfehéredik a képernyő és nem adja be a játékot ez miért van! Előre is köszönöm a választ!
Szerintem a firefox 3.6.14-es verziója van meg De segítség képpen itt egy link:
http://download.mozi
lla.org/?product=firefox-3.6.13 :D
szia! sikerult azota belepned? nekem sem sikerul... talan ugyanaz a problema. ha mar bent vagy segitenel nekem is? koszonom!
Lorenzo Lamas: A firefox-nak már 1 hete kijött a .15-s verziója(pár nappal a 14-es után), amivel nálam működik. Esetleg próbáljátok újratelepíteni a java-t. És olvassatok GYIK-et ;)
Sziasztok! Akit érdekelne egy online amatőr sakkverseny jómagam szervezésében az keressen meg:) email: gakaba@gmail.com msn: kaba777@freemail.hu Gery
A belépési hiba játékoknál a mozilla 3.6.14 miatt volt! :( Eddig 3.6.13 használtam,de most frissitettem a 3.6.15-re amivel minden jól működik; legalábbis nálam jó! :) Helló,hun.
Mivel automatikusan frissíti a mozillámat,ma már 3.6.16 van és minden frankón működik! :O ;) Mondjuk jobban örültem volna egy lottó ötösnek! :O :D Helló,hun.
Szerda óta letölthető a 4-es firefox is. Csak fel kell menni a hivatalos oldalra, mert a frissítő még nem "látja" :P