császtok tegnap ellopták severe nevemet de korrodálódott a probléma vissza szedtem ma ha valakit megsértettek a nevemmel nagyon sajnálom nem én voltam ez az ember volt Comandor Cool..... elnézést
lopás
Posted in
General
lopás
császtok tegnap ellopták severe nevemet de korrodálódott a probléma vissza szedtem ma ha valakit megsértettek a nevemmel nagyon sajnálom nem én voltam ez az ember volt Comandor Cool..... elnézést
Hali! Na megjött wikin is alakul a topic:D Ha kiadjátok a jelszavatokat akkor ne csodálkozzatok hogy ellopják a neveitek.
én ismerem őt nagyon jól, és severe nem comandor cool neve ha még 2 hónapja is meg van Venom az igazi embere mert én ismerem öt. nem tuzgolyo se noob gyerek ne kamuz közöd nincs hozzá
Hát ez nagyon lol mert Comandr Cool haverom (Ha ara gondoltok ha ö vagyok akkor nem) már 2 éve ismerem öt v több de ez tök 8 és nem lopkosik neveket. Jah és te nagy kamus vagy mert Comandr coolnak már 2 honapja vann megeza neve szóval te loptad el töle.
Helló Te vagy Severe , tuzgolyó? :D mondhattad volna és akkor teamezhettünk volna ( nem kellett volna anyit kérdezned hogy együtt-e ? :D ) Meg van a 400 pont Yea ! By : Дйїттδ ™
Hali! Hát ere nem tudok mit mondani. Vigyázz a nevedre ne add ki a jelszavasat senkinek se és akkor nem lesz ilyen problémád.