Tisztelt OPERATOR! Az eset vasárnap (2009.03.01) 22:00-kor történt. A tanxban egy ,,goon_city" nevezetű játékos trágár szavakkal illetett a közös chat-be, mert bukott pontot, mindezt látta egy ,,HONOUR" nevezetű moderátor. A vulgáris szavakra rá se figyelt és írt másnak. Mire megkérdeztem,hogy miért nem csinál semmit, közben goon_city folyamatosan szidalmazott, ki tette a "Rögtön jövök" jelzést. Fél órán keresztül folyamatosan szidkozódott, mire kilépett egy vulgár elköszönéssel. Utána egyből levette HONOUR a rögtön jövök jelzést. Én megkérdeztem, hogy mégis miért nem ad rá rosszpontot, amire az volt a válasza, hogy idézem: "hagyjam abba a sírást és menyjek játszani"... Eléggé meglepődtem, hogy elnézte az XY szavakat, amiért ,,harrydog WG" rég bann-t adott volna. Utána megkérdeztem ,barátod megszegheti a szabályokat?" mire az volt a válasz ,,mutassak SS-t". Nos, visszanéztem a chatet és lefotóztam, és feltöltöttem a www.kepfeltoltes.hu-ra és belinkeltem az oldalt. Erre adott 1 rosszpontot **Moderátor munkájának akadályozása** miatt, és kilépett tanxról. Én részemről úgy érzem, hogy a büntetésem jogtalan... Kérem vizsgálják ki az esetet, készítettem képeket a történtekről. Köszönettel: sobeit (karakterrel) / azért nem arról a nevemről írtam, mert most rosszpontos