FlyOrDie.com
« Back to All Topics
HONOUR
Posted in 
General
HONOUR
Posted in 
General
HONOUR
Tisztelt OPERATOR!

Az eset vasárnap (2009.03.01) 22:00-kor történt. A tanxban egy ,,goon_city" nevezetű játékos trágár szavakkal illetett a közös chat-be, mert bukott pontot, mindezt látta egy ,,HONOUR" nevezetű moderátor. A vulgáris szavakra rá se figyelt és írt másnak. Mire megkérdeztem,hogy miért nem csinál semmit, közben goon_city folyamatosan szidalmazott, ki tette a "Rögtön jövök" jelzést. Fél órán keresztül folyamatosan szidkozódott, mire kilépett egy vulgár elköszönéssel. Utána egyből levette HONOUR a rögtön jövök jelzést. Én megkérdeztem, hogy mégis miért nem ad rá rosszpontot, amire az volt a válasza, hogy idézem: "hagyjam abba a sírást és menyjek játszani"... Eléggé meglepődtem, hogy elnézte az XY szavakat, amiért ,,harrydog WG" rég bann-t adott volna. Utána megkérdeztem ,barátod megszegheti a szabályokat?" mire az volt a válasz ,,mutassak SS-t". Nos, visszanéztem a chatet és lefotóztam, és feltöltöttem a www.kepfeltoltes.hu-ra és belinkeltem az oldalt. Erre adott 1 rosszpontot **Moderátor munkájának akadályozása** miatt, és kilépett tanxról. 
Én részemről úgy érzem, hogy a büntetésem jogtalan...
Kérem vizsgálják ki az esetet, készítettem képeket a történtekről.

Köszönettel: sobeit (karakterrel) / azért nem arról a nevemről írtam, mert most rosszpontos

Érdekes történet. Kiváncsi vagyok mi lesz a végeredmény.
Megjósolom neked a végeredményt:semmi...
Noshát kedves Tájszon, csúnyán alászaladtál, ugyanis ellenőriztük mit tettél aznap.
Hát volt ott minden... Próbáltál jleszavakat szerezni (tudnám minek ha már emúgy is van 1000 neved), káromkodtál, szidalmaztál másokat, nagyjából a szabályzat minden pontját megszegted.

"feltöltöttem a www.kepfeltoltes.hu-ra és belinkeltem az oldalt" 
na ez viszont nem igaz, nem linkeltél be semmiféle képet. Azt számonkérni egy moderátoron hogy bemondásra miért nem tilt bárkit, hát hogyismondjam...

Remélem tisztában vagy hogy mindezért mi jár...

Köszönöm a figyelmet.

OP
Látod harrows csak lett belőle valami :D
A jelszavakat még mindig a jó öreg "Szia, legyünk barátok. Neked mi a jelszavad?" módszerrel próbálják megszerezni az ifjú "hekkerek"? :D
Érdekes az egész történet és főleg a légkör,ami körül veszi az eseményeket darts-ban,sakkban,stb.(darst-t nem játszom).Ide sokan nem játszani,hanem gúnyolódni,sértegetni,szitkozódni jönnek.Ez lett belőlünk az elmúlt 60 év alatt.Érdemes ezen gondolkodni?
Vagy nem?
Igen!:D

Vagy:Legyünk barátok,van msn-ed?:D
Szerintem a jelszavakat azzal akarják megszerezni hogy azt mondják moderátor vagyok, én nekem is mondták ezt már...
Tigrám nevű játékos is moderátornak adja ki magát a bullett sakkon...és szabályokat idéz, és hogy épp melyik nick sorsáról dönt stb...

1. Ha valaki moderátor azt úgy gondolom jelzéssel van ellátva...(nála semmi nincs) ha ennek ellenére bíráskodik tiltas jár...szerintem...

2.Ha nem moderátor és mégis ő ugy érzi akkor 1 beteg ember...

3.Ha ő tényleg moderátor ,akkor a lehető legroszabb moderátor: 1 rendőr se emeli fel a hangját ha ő civilben van...szóval vagy 1 modi névvel jöjjön vagy meg hallgasson.
4.Ha modi hanem a Tigrám nevű játékost (megjegyzem másoktól hallottam ,mindenki ezt mondja ,hogy modi) én tiltanám ...mert ha nem modi azért amit csinal...ha meg modi azért mert visszaél a hatalmával. 
Nemvágom, hogy mi bajod Tigrámmal.

Bulleten adogatja a pontokat Selby(és neveinek), ilyen szimpla gyaloggal végigüti az a8 mezőig és mattot ad. De ezt senki nem látja....
Bezzeg engem mindenki lát....

>Sunny<
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg