Sziasztok Azért nyitottam ezt a topicot,hogy végre legyen már rend a dartsban!Sokan lesznek,akik nem értenek velem egyet,várom azok válaszait is.Elsősorban a 2009.02.20.-ai 501 versennyel kapcsolatban szeretnék pár szót mondani. Engem tiltottak "sportszerűtlen játék"-ért,és nulláztak is,ami talán jogos is volt,talán nem.
http://games.flyordie.com/displayRatings.html?gameName=Darts501&portal=flyordie_com&lang=hu&type=16
Nos,valóban adtam pontot Palinak,de nézzük csak,hogy miért!Masterking pár napos névvel nyert,úgy,hogy lillus is,és sibistenau is adott neki pontot,négyszer mind a ketten.Ráadásul minket meg feltartottak azok a játékosok,akik masterkinget "támogatták".Kihívtak,nem dobtak,húzták az időt,stb.Egyébként tudni kell,hogy ki is masterking,aki az infónkat beküldte a MOD.-nak. Ő DX RAIDER,Roli,vagy ki hogy ismeri.Nem elég,hogy folyamatosan csal(nak),neveket lop,klónoz,stb.,erre a nevére állítólag úgy sikerült előfizetnie,hogy "kisizom" nevű játékos megkérte,segítsen neki előfizetni,ami meg is történt.Csak sajnos a pénz nem kisizomhoz került,hanem MASTERKING lett belőle.... Szóval ő küldte be az infómat,ilyen előzmények után. Szerintem ez több mint pofátlanság,főleg annak tükrében,hogy Lillussal és a team-ükkel együtt talán a legnagyobb csalók,pontadók,névlopók....Sajnos dartson nagyon ritkán van modi,ha van,akkor meg 5 perc alatt kivág húsz embert,és ezzel le van tudva a dolog megint egy hónapra...Gondolom nincs időtök rá.De hogy vki beküld egy infólapot,és senki meg sem nézi,hogy mi is történik ott valójában,csak engem nulláz,ez kicsit gáz szerintem.Én mindig próbálok normálisan,csalás nélkül,illetve egy névvel játszani.Vezettem is pár toplistát a dartsban.Aki pedig lop,csal,hazudik,egy vadiúj,pár napos névvel nyeri a versenyt...De ez nem furcsa senkinek,ez rendben van....