azt szeretném kérdezni hogy megoldható lenne-e a blackjack játék a flyordien?szerintem mindenki ismeri a játékot és biztos vagyok benne hogy nagy sikere lenne! bár másféle pontozás vagy partyrendszer szükséges hozzá:(
Blackjack játék
Posted in
General
szerbusz! örülnék uj játéknak és a black jak szerintem nem egy nehéz kivitelezhetöségü játék. bye: Free:)
hi! javitok az irásomon. a balc jack játék egy nem nehéz kivitekezhetöségü játék. bye: FRee:D
szerbusz harrows! ige 100 szor jobb lett:) de az uj játék a curling jó lett grt OP! bye: Free
szia liba nem egy oldalon játszoitam már black jack játékal és ahogy tapasztaltam nem vmi bonyolult lehet egyet késziteni szerintem. bye : Free::D
Ez érdekes válasz volt. Tehát már több oldalon játszottál és ebből levonod azt a következtetést, hogy szerinted nem bonyolult elkészíteni? :)
Én személy szerint még nem csináltam, de átgondoltam és én tudnék egyet írni, mondjuk még annyi tudásom nincs hogy grafikus felületet is csináljak. Viszont ha megnézzük az oldalon levő játékokat ezek megjelenítése bonyolultabb, mint egy blackjack játéké lenne. Egy nagyon primitiv változatot pedig 1 hónap alatt nem lenne gond megcsinálnom. Igaz nem Java alapú, de játék lenne, és grafikus felülettel...Az én tudásom pedig nagyon kicsi:D
Tehát még annyi tudásod nincs, hogy grafikus felületet készíts, de azért egy hónap alatt megcsinálnád grafikus felülettel? :) És milyen technológiát használnál? Vagy milyen programnyelven írnád?
Tudtam, hogy nem lesz tiszta:D Most nem lennék rá képes. De ha elszánom magam, akkor meg tudnám csinálni. Amúgy a dolog én esetemben csak Delphi-s lenne, mivel ezt tanuljuk suliban...És most kezdtünk el grafikus felületet használni...És ha belenéznék valamilyen könyvekbe, akkor egy primitív változatot nem lenne nehéz megoldani...