FlyOrDie.com
« Back to All Topics
névlopás
Posted in 
General
névlopás
Posted in 
General
névlopás
SZIA OPERATOR.AVVAL A KÉRÉSEL FORDULNÉK HOZÁD HOGY ELOPTÁK AZ EGYIK ELŐFIZETŐ NEVEM AMIT UGY HIVNAK HOGY KAKASHI SENSEJ.KÉRLEK SZEREZD VISZA NEKEM MERT NAGYON IDEGES VOK.ELOPTA ÉS KI AKARJA TILTATNI.HA NEM TUDOD VISZASZEREZNI AKOR VOND KI A FORGALOMBOL. KÖSZI.
A nevedet csak te magad tudod visszaeszerezni, más nem.
Legközelebb javasolnám, hogy inkább jobban vigyázz rá.

OP
SZIA.ÉS AZT NEM LEHETNE MEGCSINÁLNI HOGY KITILTSD VÉGLEG, VAGY AZT HOGY MEGKAPOM EGY MÁSIK NEVEMRE A FIZUT??KÖSZI HOGY VÁLSZOL.KÖSZ OP.
Kedves OP!

Én is előfizető vagyok, deh javasolok valamit kakashi sensej barátomnak illetve tanulságot írok neki, illetve megmondom mit csinált "bénán".

Előszőr is "HOGY ELOPTÁK AZ EGYIK ELŐFIZETŐ NEVEM AMIT UGY HIVNAK HOGY KAKASHI SENSEJ" Biztos egy csóró lopta el, aki rászorúlt. :)

Mivel a haverod vagyok, így melleted álok, mert az én nevemet is elopták, kész, vége nem érdekel legyen vele boldog.

írtam neked msn-en, hogy visszatudom szerezni, ha karakteres pass, ha nem, de megosztom a tudásom másokkal is. :-)

(Egyik előfizetős neved elcsórták, és szeretnéd visszaszerezni küld el a jelszó emlékeztetőt, ha karaktertáblás nem jeleniti meg, itt egy trükk :) Töltsd le a jelszó emlékeztető emailt. Citromailnél Mozzila Thunderbird programmal nyisd meg a letöltött xml fájlt, ha freemailod van akkor a ZIP fáljt WinRAR,TotalCommander,WinZIP, stb... csomagold ki és nyisd meg a level0000.html-t, és megjeleniti.)

A Húgod tudta a mailod kódját. Leközelebb ne tudja :)

Örülök, hogy segithettem, jah és biztonságos kódót akkrtok igaz, írok egy-két példát.

├┴┬┴┤,چځگگڜچځگ

Nem ismered a karaktertáblát nem gond. Ime egy-két példa.
Ađ2Smd, r3m8DS2s, stb..

goodbye :-)
Hát már hogyne lehetne!!:D
Ti csak adogassátok meg a jelszavaitokat egymásnak,és mikor összevesztek,majd OP kigubancolja nektek..:D

Van még kérdésed??:D
persze most nagy divat a cirill betűket mindenféle idióta módon használni("cécécépé"...) mer az olyan hűde trendi retro de azért legyőzve minden ellenszenvemet megkérdezném: mégis honnan a fettből vegyek én arab , héber, kínai, szanszkrit, miegymás gombos bill.t? mer a Tecsóban biztos h nem árulnak
szööhh...

Greepy!Karaktertábláról hallottál már?:D
Szerintem a Te gépeden is kellene,hogy legyen,nézd csak meg!:)
Greepy...ha én most ellopom éjszaka a billentyűzeted, és a billentyűket kicserélem, ilyen kis szimbolumosra(házikok meg hasonlók) akkor nem fogsz tudni írni?
De ha nem elég érhető a példa, én angol karakteres bill.-t használok, de mégis tudok magyar karaktereket írni...Ha ezt elképzelted, talán nagyobban is menni fog;)
Kedves harrows.Véleményeddel 1-t értek.Vannak olyan baráti társaságok,kik jelszavaikat átadják egymásnak.Olyan embereket fogadnak bizalmukba,kik nem érdemesek rá.Van olyan "barát" kinek lét eleme,mások magánszférájába való betörés.Aztán csodálkoznak,hogy napfényre kerül,személyes adataik,magán életük intimitása.
Eredeti nic-n kitalált,idealizált személyiséget testesít meg,míg más nic.ével valóságos rossz indulatú,érzéketlen Én je kerül nap világra.
Több barátom jelezte,hogy betörtek magán szférájába,mert azt hitte azzal beszél akiben feltétel nélkül bízik.Utólag kiderült más volt a nic   alatt.Sajnos azóta nem óhajt játszani.

Én nem kerültem ilyen helyzetbe,csak szeretném figyelmeteket felhívni,hogy kerüljétek az ilyen"barátot"!!!!

Tehát ,nem név lopásról van szó!!!!!!
Józsa.Viktor nevem elopta 0sborn kérem szerezék visza a nevem 0sborn 13 nevet lopot el idajig kőszőnőm
hali!
józsa viktor csalt tanxon és nem tiltoták ki.
máskor jobban vigyázz a nickedre és nem lesz gond.
jozsa viktor nem volt elöfizető ahogy látam szoval nem is lehet oka senkinek rá hogy ellopka.
bye: Free
u.i.: nem vok Osborn mielött ezel jönétek:D
Árulja már el nekem valaki, hogy egy ilyen névlopás hogyan történik!
Úgy, hogy a kedves játékos:

- fűnek fának elárulja a jelszavát, pl azért mert valami debil megígéri neki hogy előfizeti, vagy egyéb előnyöket remél tőle (magyarul pontcsalás miatt), vagy csak úgy "jófejségből" >99%

- nem képes egy normális jelszót választani, ami így aztán könnyen kitalálható <1%

- valami rosszat csinált, és inkább azt mondja hogy ellopták a nevét de nem ő volt az tuti...

Mindezek tetejébe valami kamu email címmel regisztrált, így aztán vissza se tudja szerezni, ha valaki megváltoztatja a jelszavát...

OP
Köszönöm a választ, én is hasonlókra gondoltam. Nekem az a véleményem, hogy ezek után nem illene az önként odaadott név után sírni itt a fórumon.
AZ én nickem jelszavába általában betű meg szám is van.
Én nem választok olyan 1 szerű jelszókat.
És nem adok oda senkinek nicket
Liba,maximálisan igazad van.De azért látnod kéne néha,hogy ez a "csapat" mit művel a nevekkel,hidd el jót nevetnél Te is rajtuk!És hát persze,hogy úgy tűnik el a nevük,ahogy OP mondja....:)
boom hadnagy kinek kéne pont a te nicked ami agyon volt már büntetve jogosan:)
bye: Free:)
u.i: abahagyhatnád tanxon a játékosok átverését és a csalást.:)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk