FlyOrDie.com
« Back to All Topics
akad a tanx
Posted in 
General
akad a tanx
Posted in 
General
akad a tanx
Sziasztok!

Gondolom már sokan jelezték,hogy gond van a tanx-on.
Valamiért akad a játék,2-3 lőves után megy ki egyszerre a lövedék,meg megakad a tank és csak néhány kijelölés után indul el.
Elég rossz így játszani csinálhatnátok valamit operátorok.
Valami visszajelzést küldhetnétek,hogy mikor lesz újra jó a játék.

Köszi.
Erre csak azt tudom mondani vegyél egy új gépet. pl: egy dual corosat vagy egy 4 magosat akkor nem lesz gond:D.Mert tudod nekem jó a gépem és soha nem akadok.
A jó gép nem csak egy jó prociból áll...
És sztem tanx-nak nem kell olyan jó grafika, és ahoz nem kell nagy proci meg társai. Mondjuk az igaz h minél jobb, annál kisebb az esélye h valami bibi legyen:D 
de gondolhatnád ha jó gépe van és jó procija biztos nem olyan a videokártyája amit a sarkon selejteznek...és most én is nevethetnék rajtad hogy miket irkálsz....;)
és ne hazudtold meg magad ,a mondatod elején még kritizálsz aztán elbeszélgetsz magaddal és végül egyetértesz:D
Ha a gépe jó, akkor nem kell benne jó proci és videokártya legyen, mivel már a "jó gép" kifelyezés ezt is tartalmazza. És ha annyira okos vagy, azt is tudnád h megesik olyan a vásárló tudatlanságát kihasználják.

Amúgy...végig se gondoltad az egészet, csak olvastál, és láttál. Tényleg úgy csinálod a dolgokat, ahogy a múltkor is leírtad. Mert most valakinek megírják h vegyél "pl: egy dual corosat"... És ő fogja magát vesz egy dual coros procit. De azzal még nincs ott a jó gép. Vagy nincs annyi pénze, h dual coros alaplap és proci mellett, meg memoria és merevlemez, még egy profi videokártyára is fussa.

És ha már kötekedni akarsz. Akkor az előttem lévőhöz is szolhattál volna. Mert az h vegyél duál coros gépet helytelen. Mert nem a gép a duál coros.
fodi : Sztem menj el egy ismerőshöz, akinek ugyan az az internet szolgáltatója, és esetleg a gépe jobb, hogy lásd azzal van-e baj. Vagy egy hasonló kaliberű gépen kell megnézni, más szólgáltatóval. 
Mellesleg nem árt ha formatálod a winchestert és újra rakod, ha van rá lehetőséged. Nem garantált h lesz valami változás, de elméletileg a gépnek csak jót tesz. Megtakarodik a sok szeméttől.
Sziasztok!

Nem a gépemmel van probléma,mert már többen jelezték ezt a hibát.
Két hete legalább folyamatosan akad a játék a tanx-on,de ha nem hiszitek probáljátok ki.

sziasztok
Sziasztok

Nem tudom,hogy van e összefüggés a két dolog közt,de sajnos pár napja a darts is akad!Még mielőtt valaki mondaná,nem hiszem,hogy a gépemmel van a gond,mert eddig nem akadt,és másnak is van ilyen problémája!
Ez nem a számítógéptől függ hogy milyen...
És ami a tanxot illeti gondolom azért akad mert Server hiba lehet na most ez napokba is telhet , vagy akár órákba , de!,
ez mindenkinél előfordul , vagy csak síma embereknél (nem előfizet) ha mindenkinál akkor játék vagy server gond...:s
én ebbe nem tudok segíteni... és ha dartsot nezzük nem hiszem hogy ott előfizetőknek akadna....
csak a tanxon fordul elő gondolom...
By: boom 
A számítógépnek ehhez semmi köze!...
By:boom
Boom hadnagy,kérlek kíméld meg a fórumozokat az 
értéktelen hozzászólásaidtól.

Előre is köszönöm!  Bye
Akad a backgammon is,es annak,ahogy eszrevettem,a halas reklamhoz van koze.Ahogy a reklam befut,mar lepni nem lehet,s ha szerencsetlensegedre pontosan rajtad a sor,lejar az idod.A gepemmel semmi gond,mert ha volna,mashol es maskor is problemaim lennenek
"ez napokba is telhet , vagy akár órákba" :D
Nem értéktelen... 
ha az lene ki se rakták volna m oderátorok mert én őrizve vagyok csak azt rajkáj ki ami értelmes szóvqal legyél 1 kicsit korrektebb
Boom, neked üldözési mániád lehet. Nem csak a te hozzászólásaidat "ellenőrzik", hanem mindenkiét:p
Jaja, mindenki hsz-ét "ellenőrzik" (jobb híján mondom ezt, mert éppen csak belenéznek sztem), de Boom, téged egyáltalán nem zavar az a tény, hogy NEM tudsz írni?
De az én hozzászólásom csak akkor kerül ki! , ... ha biztos ellenőrizték nem úgy mindt nektek azonnal kirakja a topicba
nekem legalább 1 nap ... idézem a mondatot:
  Please note, your reply will need to be approved by a moderator before it is posted in the forum.
Kb annyit valami hiba történt a postázásaimmal és...
bevallom a gépemen van szótár szóval jól el tudom olvasni
BOOM!!!!!!!!!!!!!!! Mindenkinek ezt írja. Fogd már fel. És most nem akarom megint elindítani a lavinát, de egy 21 éves ezt felfogná, és nem azt hinné h csak neki szól. Szóval ismételten kiskoru vagy XD :D

Amúgy az egész annyit jelent, hogy : Kérjük jegyezd meg, a hozzászólásodat egy moderátor jóvá kell hagyja, mielőtt az a fórumra kerülne.  Szóval vagy a szótáraddal van baj, vagy veled:D XD
Ja,és a mi hozzászólásunk sem kerül ki azonnal a fórumra,kedves boom...:D
kedves játékostársak!
boom hadnagy 10 11 éves lehet ami kiderült a régebbi topicokbol is ugyhogy el kell nézni neki hogy nem ért meg sok mindent!
bye: free:D
sziasztok

nos a sakk is akadozva megy. Elsötétül minden és bár hallom a lépéseket de látni semmit nem lehet.

ilyen problémákat már régebben is írtak ide a fórumra és azóta sem történt semmi. azthiszem talán Paka mondta hogy kellene egy sakkszoftver ami küszöbölné az ilyen dolgokat.

mindenestre tiszta szégyen hogy még mindig előfordul ugyanez a hiba. Ebből a sok reklámbevételből valamit az oldal fejlesztésére is lehetne fordítani.
anyit mondok free ertelmetlen vagy:|
ez latszik
Szerintem kettőtök közül nem Free az értelmetlen...:D
kedves boom!
szerintem nem hazudok ha azt mondom hogy mindenki tudja az életkorodat.
a másik hogy rajtad röhög az egész forum mert elég gyerekes és nevetséges vagy.
harrowsnak van igaza.:)
nyugodtan támogasd... mennyivel is  tartozol kedves harrovsnak?
Nem tudom kedves Boom,hogy mivel tartozna nekem,egyszerűen arról van szó,hogy néha teljesen értelmetlen dolgokkal sokkolsz másokat!:)
kedves boom!
én nem tartozok harrows nak semmivel de te tartozol azal hogy legyszives ne irj a forumra mert csak mégjobban lerontod a forum szinvonalát:(
Kedves Boom!

"anyit mondok free ertelmetlen vagy"

annyit !!!és nem anyit !!!

További szép napot:)Bye;)
Ui.: Nekem csak akkor válaszolj ,ha az értelmes "mondanivaló" lesz!Ellenkező esetben leülök elemezni;)
Szerintem kezdheted is az elemzést,mert ennél a szintnél többet nem várhatunk a mi kedves hadnagyunktól...:D
helyesbítenék

a tanx a reklámoknak köszönhetően teljességgel élvezhetetlen
Annyira rámkaptatok hogy az nagyon nagyon nagyon is igaz:D
semmi baj... legalább nem egyedül majomkodok ;)
kedves boom!
bocs de te vagy itt egyedül majom ugyhogy csak te majomkodsz itt.
obb lene ha kimeél a játszotére és hintáznál és játszanál nem itt rontanád a levegőt!
bye free::D
nincs elég levegő free kettőnk között? 
igazad van rontom a levegőt... (netkábelon keresztül elszívom a levegőt...) jah és megfulladtál? nem ? értem...
"Nem értéktelen... 
ha az lene ki se rakták volna m oderátorok mert én őrizve vagyok csak azt rajkáj ki ami értelmes szóvqal legyél 1 kicsit korrektebb"

Annyira értelmes vagy. :O Ilyen értelmes embert még nem láttam.

"Figyelem! Az Ön hozzászólását a megjelenés elõtt egy moderátornak el kell fogadnia."

A Szótárad semmit nem ér. Egyépként a www.webforditas.hu a világ legrosszabb szótára...

(Sry nem bírtam ki :D)

Иιcκσғтσυя
Sziasztok   Fódi  haverómal sokat  tankoztunk !!  furcsa eddig semmi gondja nem volt vele !!  lassan 2 éve játszik a tanxón és minden rendben volt!!! szerintem azért írt ide mert nem a gépével van gond !!!  nem ma kezdte elhihetitek és ért is hozzá !!     mindenki  már rögtön ki cserélné a gépet !! de minek???  2 éve itt játszik!!   szerverhiba is lehet  nem ????    vagy rendszer hiba  ?  nem ?   űdv :sanyi
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk