FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Kedves Op vagy Mod válaszoljatok!
Posted in 
General
Posted in 
General
Sziasztok!

Azzal a szivességgel fordulok hozzátok h van pár hiba a játékokban!
Pl h sokszor elfeketedik a képernyő fontos lökéseknél Poolban és azt szeretném kérni h javitsátok ki!
Meg most egy kis önéletrajz magamrol:Jelenleg már betöltöttem a 17 évet!13 éves koromtol vagyok fent ezen az oldalon és régen mikor kezdtem emg később is még nagyon gyerek ésszel voltam és sok szabályt megszegtem!
De ahogy haladt az idő velem ugy kezdett benőni a fejem lágya és megkomolyodtam!ezt csak azért irtam le mert szerintem mindenkinek jár egy ujabb esély h tiszta lappal induljon az oldalon!
Ha nem hiszed el ezt a pár sort amit irtam akkor nézd meg az IP-cimemen h mikor voltam utoljára kitiltva vagy mikor kaptam utoljára rosszpontot!
Szerintem én is és a többiek is megérdemelnének h kapjanak egy esélyt tőletek h tiszta lappal induljanak!
Csak ennyit szerettem volna tudatni veletek és remélem h válaszoltok is rá!

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv:Konrad
Mit értesz tiszta lap alatt?

Mellesleg a fekete képernyő, az valahol nálad bibi. Régebb nekem is csinálta, de aztán elmúlt. Már rég nem bukkant fel. Szóval valamivel neked kell próbálkozni...
Üdv,

Tisztázandó, hogy elsősorban felnőtteket keresünk.(min.18+) Indokolt esetben fiatalabbak is kapnak lehetőséget, de ebbe nem fér bele szabálysértés. Nagyon sokan jelentkeznek és van honnan válogatni. 

Szerintem megérted hogy nem lenne túl jó ha olyan tag moderálna aki 1-2-3 éve még a másik édesanyját szídta vagy csalással tett jófajta károkat a pontrendszerben.

INFINITY FlyOrDie Moderator
"Szerintem én is és a többiek is megérdemelnének h kapjanak egy esélyt tőletek h tiszta lappal induljanak!"

Ja-ja, ebben igazad van,csak ha valaki már vagy 10 szer volt bannolva,pontcsalás stb.. Akkor már cseszheted azt az esélyt,szerintem..

Attól,hogy megkomolyodtál lehet,hogy valaki úgy felhúz,aztán nem birod megállni,hogy visszaszólj neki..És moderátorként ez kicsit nem lenne szép:)

Láthatod,egyik moderátor sem nagyon irkál,csak privátban,ha kérdezik.
Infinity sem nagyon válaszolgat,nem is csodálom.
Lehet,hogy egy olyan ember akit könnyen fel lehet húzni..Velem is így van könnyen eldurran az agyam de én hagyom rájuk sok kis tizenéves akiknek nem volt gyerekszobájuk xD.

Na sziasztok.
Infi azt hiszem te félre értettél vmit. Szerintem ő nem móderátorságra gondolt, hanem vmi olyasmire, h egy bizonyos eltelt idő után, szemet hunytok minden eddigi kihágásért.
Sziasztok!

Így van, ő nem arra értette hogy moderátor akar lenni, de ha már itt tartunk, volna egy kérdésem... Azt mondtad Infinity, hogy min 18+ éves embert vártok, de indokolt esetben fiatalabb is csatlakozhat. Annyit szeretnék kérdezni, hogy mi számít indokolt esetnek, és mennyivel lehet fiatalabb? Válaszod előre is köszönöm!

By: Jakó Róbert
Indokolt eset szerintem annyit jelent, hogy nincs elegendő modi, és a jelentkezők közt aki elfogadható lenne még nincs 18...Szóval sztem szorult helyzetben kisebbeket is elfogadnak...De ezt igazából ők tudják:)
Mennyivel lehet fiatalabb? Nem vagyok moderátor ,de egyértelműen leírta,hogy 18+ ,ami azt jelenti ezt az életkort kellene megütnie a jelentkezőnek , ami a kérdést illeti ,pedig egy-két évvel!!!  gondolom a 17-es indolkoltan még jó...és szerintem ezt is végszükség esetén alkalmaznák ha már tényleg nincs megfelelő személy 18 felett ,ezt jelenti az indoklás...
Üdv,

Hát ez max. -1 év . Pl. akkor ha valakit régóta ismerünk és nincs idősebb megfelelő jelentkező. Ez természetesen nem protekció, ez mindenki érdekét szolgálja. Szerintem észrevettétek hogy nem jönnek-mennek a moderátorok túl sűrűn.

A rám vonatkozó megjegyzésre csak annyit hogy ha én idegeskednék az itt történt dolgokon akkor már sokak örömére nem élnék. Sajnos nem tudok mindenkinek privátba visszaköszönni, ezért utólag is elnézést, azonkívül mivel ált. 10en kérdeznek próbálom fontossági sorrendbe tenni a kérdéseket és nem szívesen válaszolok azokra amelyekre az egyértelmű válasz le van írva az oldalon.

Üdv, 

INF
17????? :( Akkor még várhatok negyed évet :D:D
Igen! De tutti-frutti, hogy nem te leszel az...XD
Chantal19, benne van a pakliban, ritkán van szerencsés napom, de egy próbát mindenképp megér, mert én szívesen besegítenék itt... :)
Képzelem Én lennék az első akit tiltasz ugye?:D
Ja Infi Ebbe Igazad Van Sokak Örömére! :)
figy infi én nem is moderátor akarok lenni csak anyni h mi is birjunk versenynyerés után vip-t kapni és az előfizu meghossszabodjon 1 hónappal!
Chantal19, ha nekem moderátori hatalmam lenne, nem arra használnám, hogy másokkal szemben jogtalanul visszaéljek vele... nem ártottál te semmit se :)
Sajnos ezzel kapcsolatban sincsenek jó híreim. OP már egyszer kifejtette hogy a FOD-nak nem áll szándékában megjutalmazni a szabálysértőket. 

INF
Akkor ezen lehetne változtatni,vagy maradjunk örökre bűnösök??? Mégsem a valoságban élünk...ez csak virtuális ,és NET ,ez csak JÁTÉK!!!Örökre bannoltok ,pedig minden ember hibázik néha ,bocs hogy ezt mondom de szerintem a moderatorok is ejtenek néha egy-két hibát...mert lehet hogy nem ugy jártak el-egy-egy büntetés végrehajtásában ahogyan az elő van írva...ebben biztos vagyok.
Chantal19, ebben igazad van, ez mégiscsak játék, de gondolj bele milyen lenne ha mindenki hibázik, aztán egy idő múlva elfelejtik... ne feledd az "íratlan törvényt" Aki egyszer rosszat tesz, az még egyszer megteszi... tisztelet a kivételnek persze, de a mai világban sajnos ez a jellemző...

JR :) 
Hát Chantal...Olyannal próbálsz érvelni magad mellett, amivel pont, hogy más támadhat:D...Ha ez nem valóság, akkor itt semmi szükség megbocsátásra. Mert ugyebár legelőször a valóságban volt a megbocsátás, és utánna épült be máshova is. Szóval ha játék, akkor minek a racionális eljárás?
Mellesleg szerintem van benne valami, h aki büntetve volt, az büntetve volt. Lehet h nem valami kedves dolog, és persze mindenki hibázik, de attól még megtörtént. Tegyük fel vásárolsz valakitől valamit. És a termékkel egyáltalán nem vagy megelégedve. Még 1x-2x megpróbálod, hátha véletlenül volt gond. Aztán meg utánna örökre kerülni fogod azt a valakit. És nem igazán hiszem h 3-4 év múlva visszaméssz, hogy na lám hátha mostmár helyrejöttek a dolgok.
Jó akkor másképp közelítem meg a dolgot:

Itt a bűn ,például 1 feladott meccs ,azt hiszem ha kapott érte büntetést és belátja sportszerűtlen volt ...mi a fenének örökre kitagadni??? Pár feladott meccsért?:D hülyeség.........értelmetlen.........

Kedves Locika!
Ha vásárolsz valakitől valamit ami nem megfelelően működik akkor károd származik belőle , de 1 feladott meccsnél nincs káresemény...nincs mit megtéríteni!!!
Feladott meccsért megkapja a büntetést ennyi lezárva...

Amugy meg kis bolti lopásért nem kerülsz be a valoságban sem a nyilvántartásba!!!Kijön a rendőr megcsinálja a jegyzőkönyvet oszt viszont látásra ,máskor ne csinálj ilyet fiam ejnye-bejnye...de az erkölcsi bizonyitványa tiszta marad Jó REGGELT!!!!!
Valamit csak csinálhattál, mert azért hogy kilépegetsz, még nem hiszem hogy büntetés jár...
Én ezt példaként hoztam fel ,hogy pontadásért is büntetés jár ,ha kilépegetsz, ha hiszed hanem szabálysértés!!!és ez miatt nem lehetsz moderator 10 év mulva sem!de ha leirod azt a szot hogy a ...anyud akkor sem...itt nem arrol van szo mit követtél el ,büntetlen előéleted elszállt az első hibádnál...erről van szo és ennyi volt nincs több esélyed.
Nos...ha csak 1etlen egyszer lépett ki, akkor szerintem még megkapja a csillagocskáját...mivel h csak 1 büntették és akkor is rövid időre:D

Bolti lopásos dolog pedig. Ha 1x követi el, még akkor is bevezetik valahova a nevét. És miután már 2x, 3x is megcsinálja, akkor már ugyan ott van, mintha 1x csinálna súlyosabb dolgot...

Mellesleg nem tudom Magyarországon hogy van, de Romániában tudomásom szerint ha a magaviseleted az iskoláid alatt nem tiszták, mármint abból nincs meg a legjobb jegyed akkor nem lehetsz rendőr, meg elnők. meg még nem tom mi:) És ha suliban 6.os korodban valami hülyeséget csináltál, és megvonják a magaviseleted, már nem lehetsz rendőr...Pedig csak 6os voltál:D...Mondjuk ez románia, kinézem belőle:D De hasonló a helyzet itt is. Egyelőre...
Mi????Szabályt modosítol Locika?Azt meg melyik mesehős mondta neked ,hogy 1 büntetés ,rövid idejű -még nem minősül annak? Nem kapsz Csillagot ,szabályt sértettél és nem lehetsz moderator sem,mert látni fogják h elkövettél vmit ,onnantol kezdve lőttek..."büntetlen előélet" nem mondták hogy De ez alol kivétel ha 1 büntetés + rövid idejű:D Ezért kezdtem el ezen vitatkozni pont ezért mert 1 büntetés miatt sem lehetsz moderator se Te se én se a többi!!!Nemtudom melyik meseországban vagy ,de jó lenne ha a témához értelmesebben is hozzá tudnál szolni!Olyat állitasz ami nem is igaz ,én meg azt akarom elérni hogy ugy legyen ahogy te mondod:D 

De itt azt hiszem 1 szabály érvényes: 

Bűnt követtél el,rajtad a pecsét...nincs megbocsájtás ,nincs érzelem ,nincs jóindulat,nincs elnézés,nincs helye itt emberi érzelgőségnek...magyarul: így jártál:)

Ui.: Ne hogy azt hidd majd idejön 1 moderator és azt mondja ugy lesz ahogy mi szeretnénk...inkább azt mondja: Szabály az szabály nem tetszik keress más oldalt ,sajnálom!:)
Chantal...Veled megtörtént már h 1elten apró kihágásod miatt büntettek? És utánna szerettél volna modi lenni, vagy nyertél versenyt? Úgy gondolom hogy nem. Lehet hogy ezt nem írják le, de attól még olyan esetek történhettek meg h...

Na jó...most eszembe jutott valami. Igazad van. Ha már vki büntit kapot az mehet vele a sírba:D...

És ezen az egészen pont úgy nem lehet változtatni, mint még sok más mindenen. Már annyi mindent el akartak érni azzal, hogy fórumon felszólaltak. De ezekből nagyon kevés dolognak lett eredménye is. És ennek se lesz:p...
De hagyjuk nem szóltam...csak már fáraszto olvasni hogy mindenki azt irja modi akar lenni ,erre  nincs megfelelő személy...hát persze ha mindenki büntetve volt.
Kedves Modi!

mit lehet tenni a programot használ jelek ellen??
ugyanis sorra a negyedik nevemre kapom!(gomoku)

nem csalok tisztán játszom és gyorsan (progi kizárva) nem lépegetek az ablakok közt.
viszont ezt senki nem hiszi el és lehord mindennek ha meglátják a jelet!
alaptalanul kaptam őket és az a legszebb nincs szükségem programra ,hogy piros legyek így nem is használok és direkt nem vagyok piros ,nem mutogatom magam nem lépek le nem sw zek nem anyázok csupán játszom itt lassan 4 éve és ha tehetem döntetlenezek.

ez így nagyon nem fer ,hogy bukom a kedvenc neveimet..

mi a teendő?:(
valahogy biztosan eltávolíthatóak a jelek hisz más is eltűntette már itt megjegyzem pár ismerőssel is történt már hasonló csak ők kb haladók és azt sem tudják mi az a program..

kellemetlen ha belépek és egyből köpködnek a tudatlanok.

segítsetek
Silversurf, ezt nagy hiba volt leírnod, ugyanis bannolnak ha 4 neved van, de rendesen :D Amúgy csak váltogatod az ablakot, mert másképp nem kapsz jelet...
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk