Sziasztok! Van egy csomo hiba ebben a játékban! Pl.: 1.Felrobanok a semmitől! 2.Pontozási hibák! 3.És a tank előt robban a gránát! stb.
Tanx
Posted in
General
We've locked this thread - no more replies can be added
Tanx
Sziasztok! Van egy csomo hiba ebben a játékban! Pl.: 1.Felrobanok a semmitől! 2.Pontozási hibák! 3.És a tank előt robban a gránát! stb.
kedves panzer! a játékal semmi hiba sincs. az hogy te nem tudsz játszani az nem tudsz jol játszani nem kell a játékra fogni hogy rosz. tovvábi kellemes estét!
Az egyetlen hiba a gránáttal van,időnként a "plafonon" robban fel és ez valóban bosszantó hiba. Önmagától nem robban fel a tank legalábbis nekem nem volt még rá példa,talán aknára mentél rá.;) A pontozás valóban kicsit bonyolult néha nehezen követhető.
Na ezt nemtudom én se kihagyni LOL vagy Dani LOL,ekkora beégést öcsém 50 tonna benzint gyújtottál magadra LOLXDXDXD:Dháhá
Chantal19, te milyen jogon szólalsz fel Dani helyesírására? Neked se megy a helyesírás... :)
szerbusztok! nem nekem kéne bezsolni hanem neked kéne szabályosa megtanulni hazsnálni a játékokat;) nem csalni meg ilyenek. továbi kellemes napot mindenkinek!!
Sziasztok Tényleg nem azért,de hogy a fenébe nem tudtok odafigyelni a helyesírásra legalább?Tiszta szégyen...
"Chantal19 te milyen jogon szólaltál fel Dani helyesírására?"--- Te meg milyen jogon emeled fel a hangod ez ügyben? és ki kért meg rá ? milyen jogon szólitasz meg engem? milyen jogon sértegeted a helyesírásomat? 1 árva szót nem szóltam hozzád ,szoval nem áll jogodban ,majd ha kérdeztelek:) Ha meg unatkozol keress más embert ,mert én vagyok rád vevő...
Chantal...szólás szabadság ismerős? :D Szerencsére mostmár nem úgy van, hogy ha megszólasz olyankor mikor nem kéne akkor a fejed repül:) És ha szimpatizál a taggal, akkor megvédi:) Ebben semmi kivetni való nincs:D
Chantal19, én rászállok mindenkire, aki helytelenül ír, mert az ilyen meg se érdemelné a magyar állampolgár "címet". Igaza van az utánad szólónak, szólásszabadság van (azt egybeírjuk amúgy :) ), úgyhogy ezért mertem szólni... "Ha meg unatkozol keress más embert ,mert én vagyok rád vevő..." ezt gondold át szerintem :P
"Chantal19, én rászállok mindenkire, aki helytelenül ír, mert az ilyen meg se érdemelné a magyar állampolgár "címet". " Na most utoljára írom le ezt neked ,vagy felfogod vagy nem ,egyéni szociális probléma...figy az,hogy én a véleményem írásban ezen a weboldalon milyen formában és mennyire hitelesen teszem közzé az CSAK IS RÁM tartozik...senki másra nem...az ,hogy én odafigyelek a gépelési hibára vagy sem ..rám tartozik ..-(tudod én nem olvasom el a hozzászolásomat ,vagy nem fogalmazom meg mielőtt elküldöm ide...nem végzek ellenőrzést,mert nem érdekel ki mit mond..vagy megérti vagy nem...ha nem érti meg azt mondom : jó reggelt magyarul írtam ,következtetni ki lehet a szövegkörnyezetből is ,ha erre nem vagy mélto és alkalmas akkor ...viszontlátásra...);)Tudod okoskodo embert még az iskolában is "rühellik" a diákok ,igy van ez az élet minden területén ,menyj el kedves Róbert 1 munkahelyre ,szólj be annak aki nem megfelelően- megjegyzem számodra nem megfelelően- végzi a dolgát meglátjuk mi lesz ,kinek lesz igaza ,vagy nekem és az van hogy repülsz mint a "jómadár" vagy meg az hogy "Róbert bácsi hűű de okos tetszik lenni köszönjük hogy figyelmeztette a kolleginát...de ha megkérhetjük törödjön már magával..";) az pedig ,hogy ki érdmeli meg a magyar állampolgárság "címét"nem te fogod eldönteni ...ez lezárt tény ,innentől kezdve nincs miről beszélnünk:) 1 jótanács: Tudod 1 irodában sok ember dolgozik...Az iroda legfontosabb tényezője az informáciofeldolgozás és az ügykezelés..Namár most irodai munka fő tevékenysége a Dokumentum készítés..a dokumentum készítés során a létrehozás a modositás a tárolás és az elküldés is szerepel...a modositás azt jelenti hogy az egyes üzleti tárgyalások során felmerülő adatok ,informáciok helytelen gépelése közzé tett tény ebben a szakmában is ,szoval ez gépelési hibának könyvelendő ami 1 munkahelyen modositást igyényel ,met ugye nem maradhat ugy:)az hogy én itt nem javitom ki az bocs de kit érdekel? hátha te belekötsz ebbe ,hűű gondolom te még soha nem hibáztál ....grt hát egyedi ember vagy ;)őstehetség..csak vigyázz nehogy egyszer lefelejts 1 betűt;)
Sziasztok JakóRobert2, te mi jogon kötsz bele mindenkinek a helyesírásába? Nem értem, az életben nem vagy senki, és itt éled ki magadat a neten talán? Ha MOD akarsz lenni, attól még nem kell nyalni, mivel már olyan 2 hónapja folyamatosan nyalsz mindenkinek, és minden második hsz-edben benne van, hogy "lehetek-e MOD kedves OP?" :D Ne kritizáljátok egymást, tartsatok össze azt jóccakát. Ibolya
Chantal,nem azért,de te is kritizálsz másokat,pl.a helyesírása miatt!Az,hogy te nem olvasod el,miután megírtad a hozzászólásodat,ne haragudj de gáz!Az,hogy következtessük ki,hogy ki mit ír,mert magyarul írja,de tele hibával,az is vicc!Ha valaki nem tud helyesen írni,ne írjon a fórumba,mert csak magát nevetteti ki! Nem arra gondoltam,hogy ha véletlen téveszt egyet-kettőt,hanem arra,hogy találgatni kell,hogy mit is akar mondani!Ha ennyire gázban van a magyar nyelvvel,akkor ne itt töltse az idejét,hanem tanuljon meg írni,olvasni!!! Ha valaki kritizál,az a minimum,hogy viselje is el mások kritikáját!De ne haragudj,azt mondjuk én is úgy látom,hogy az olyan ember kritikája nem érdekel,aki gyakorlatilag írástudatlan!Ugyanis nincs alapja másokat kritizálni,miközben ő totál analfabéta! Ne érts félre,most nem rád gondolok,csak TISZTA SZÉGYEN,HOGY ÉRTELMEZHETETLEN HSZ-EKKEL van tele az egész fórum!!!!!
Az okoskodó emberekről meg annyit,hogy pont te vagy az,aki itt mindenbe beleokoskodik,nem más!Az,hogy ezért utálnak,vagy nem,döntsd el te.Mondjuk következtesd ki a hozzászólásom "szövegkörnyezetéből"!De látom a kritika elviselése nem az erős oldalad...azt jóreggelt....
Chantal. Most légyszives és nézd meg, hogy te miért szóltál be Daninak. :D Tudom, hogy nem velem van bajod. De itt előadod a darabot, és azt nem veszed észre h ezzel saját magadat is leírod.:p Te olyan dolog miatt szoltál be Daninak, ami miatt beszolt neked Robert. És akkor te ezért beszolsz neki. Ennyi erővel legelőször nem kellett volna Daninak beszolnod, hanem magadnak, és akkor nem történik semmi. Nem igaz? És erre is alkalmazhatod a munkahelyes példádat;) hogy esetleg tisztább legyen, mielőtt még átgondolatlanul válaszolnál nekem:)
Szerbusztok! Legyetek szivesek hagyátok aba ezt a vitatkozást itt a forumon és mások kritizálását. Nem lehet mindeki zseni hogy 0 hibával ir ezt meg kell értened és nem egyböl kritizálnod kell. Ha pedig nem tetszik akor ne olvasd el és nem irj h.sz. t. Nagyon remélem elolvasátok ezt a h.sz t és lekondolkoztok hogy edig milyen gyerekesen viselkedtetek és leszoktok elör a viselkedésröl és csak a témához irtok mmegfelelö dolgokat nem a mások kritizálását. Kedves moderátorok! Irtam pár napal ezelött egy h.sz t miért nem jelent meg?::( választ elöre is köszönöm. bye!