FlyOrDie.com
« Back to All Topics
kedves liba 007!
Posted in 
General
kedves liba 007!
Posted in 
General
kedves liba 007!
 Re: nem hiszem el  Posted:Feb 12, 2008 6:51 AM  
  Reply  

Kedves Liba007! Nem értem mi a problémád azzal,ha valaki közzétesz egy tanúlságos screenshotot. Már kiütést kapok a sok ismétlődő hivatkozástól és szabályidézetektől,amiket leggyakrabban Te nyomsz az orrunk elé,kéretlenül. Önkéntes moderátorasszisztens, vagy mi van a karszalagodra írva? Nem biztos ,hogy mindenki szereti,ha kisegítőiskolai tanítónénis stílusban nevelik nap mint nap. Szerintem az iskolából a számítógép elé "menekülő" fiatalok ezt igénylik a legkevésbé. Javasolnám továbbá egy teljesen önálló liba007 topic nyitását, ami csak rólad szólna, szemben a jelenlegi állapottal, mikor mindegyik topic rólad szól.
üdv! 
 körülbelül...az ottvan a szeren... ;) na akkor kezdeném...kedves liba 007!köszönöm a 15000szer olvasott információidat madárkám de volt annyi eszem hogy rájöjjek magamtól is hogy hogyan kell screenshotot csinálni,és képet küldeni a moderátornak...köszönöm szárnycsapdosta igyekezetedet de nem kell mindenhol okoskodni és az emberek agyára menni mert így nem te leszel a fő okos.úgy csinálsz mintha te lennél itt a fórum karbantartója avagy kiemelkedő tagja...szerintem inkább menj vissza az almodba és melengesd a tojásaidat ott biztosan megállod a helyed.én meg akkor nyitok topicot amikor kedvem támad ha teccik őfelségednek hanem...     kössz◄ĐãŋżΐĠ► :)                                 
Szívesen.
Te akkor nyitsz új topicot, amikor kedved tartja,
én pedig akkor szólok hozzá, amikor kedvem tartja.
Akkor hallgatsz Danzig-muzsikát, amikor kedved tartja,
sőt, akkor nem olvasod a fórumot, amikor kedved tartja.
Én pedig akkor hallgatok nem Danzig-muzsikát, amikor kedvem tartja,
sőt, akkor olvasok nem ◄ĐãŋżΐĠ► hsz-t, amikor kedvem tartja.
És folytathatnánk a végtelenségig, annak ellenére, hogy semmi értelme nincs, sőt, a szóismétlés is rengeteg benne.
Bocsi, most mennem kell, mert mindjárt kikelnek a kis libák. Aztán majd gondolom beköszönnek a fórumra.
Már megint tanározol b***meg
Tanározok? Az meg mit jelent?
◄ĐãŋżΐĠ► testvérem mond vlamit télleg elég már belölled liba..:d
Hagyjátok, úgysem fog megváltozni azért se, talán ha figyelmen kívül marad, egyszer csak leáll, had higyje egy kicsit, h ő itt a fórum ügyeletes, de lehet csak ismerkedni szeretne, csak kicsit, szégyenlős, ezt is meg lehet érteni:), de végülis tök mind1, h mit ír, aki akar úgysem figyel rá, úgyse tud senki olyat írni, h ne írna rá vissza vmit, nem is érdemes támadni,szal kár "koptatni a billentyűzetet". 
Hát én ezt nem értem. Kérdezek valamit és egyből letámadtok. Tényleg kíváncsi vagyok, mit jelent a "tanározás"...
Kedves ◄ĐãŋżΐĠ►, megtisztelő, hogy tőlem idéztél:D. A screenshot témához még lenne egy észrevételem. Ha valaki nem kíváncsi rájuk, nem muszály ám megnyitni! "nem pedig az,hogy a többi játékos gyönyörködhessen egy káromkodásban" Ühümmm!  Szóval liba007, hozzám hasonlóan te is kíváncsi természetű vagy, és belekukkantasz ezekbe,hiszen tudod miről szólnak. Csak mások érzékeny lelkét szeretnéd megóvni a fertő-től? Én hagy csámcsogjak már rajta kedvem szerint! vágod?  
"A screenshot témához még lenne egy észrevételem. Ha valaki nem kíváncsi rájuk, nem muszály ám megnyitni!" - látod, én is így vagyok vele. Ha van, aki nem kíváncsi rá, nem kell új topciot nyitni minden alkalommal.
"belekukkantasz ezekbe,hiszen tudod miről szólnak" - belekukkantok, mivel a topic címe legtöbbször semmit nem árul el, így fogalmam sincs, mi van benne.
De semmi gond, nem fogom én már holmi kósza screenshot topicok indítóit "kioktatni". A kis libákkal is foglalkoznom kell.
liba007 IMÁDLAK. Okos vagy, megértő, türelmes, mindezek olyan tulajdonságok amiket tudok értékelni, mivelhogy elég ritka.Hogyha a kis sárgapelyheslibuskákra gondolok :), akiket Te gondozol,teljes nyugalom tölt el, mert tudom hogy jó kezekben vannak a biztonságos szárnyaid alatt.Zsigerből értel a nevelés fortéjaihoz (vagy talán tanultad), de én azt hiszem ezt nemlehet megtanulni.Azzal fejezem amivel kezdtem, IMÁDLAK.:)
még elkapod tőle az influenzát:D
Különben már kezdem én is unni hogy mindig szerepel liba007 minden topoicba mindig van hozzáfűzni valója még akkor is ha hülységet beszél!
,,liba007 IMÁDLAK. Okos vagy, megértő, türelmes, mindezek olyan tulajdonságok amiket tudok értékelni, mivelhogy elég ritka.Hogyha a kis sárgapelyheslibuskákra gondolok , akiket Te gondozol,teljes nyugalom tölt el, mert tudom hogy jó kezekben vannak a biztonságos szárnyaid alatt.Zsigerből értel a nevelés fortéjaihoz (vagy talán tanultad), de én azt hiszem ezt nemlehet megtanulni.Azzal fejezem amivel kezdtem, IMÁDLAK."

jozsó1 te lol vagy
Ezt a Topicot se értem nagyon ,minek kell foglalkozni 1 olyan emberrel aki feltünési viszketegségben szenved ,mint liba007 ,ilyen ember... nem tehet arrol ,hogy mindenkiben csak a rosszat keresi.(Elég baj ez szegénynek ,hisz senki és semmi nem tökéletes)Szoval ha neki ez az életcélja hát örüljön neki:Dnekem meg más céljaim vannak mint mások cikizése ,és igenis örülök ennek!!!Legalább hasznos az amit teszek és nemcsak hápogok agyatlanságokrol ,na de hát kutyábol nem lesz szalonna....;)
Ezt a Topicot se értem nagyon ,minek kell foglalkozni 1 olyan emberrel aki feltünési viszketegségben szenved ,mint liba007 ,ilyen ember... nem tehet arrol ,hogy mindenkiben csak a rosszat keresi.(Elég baj ez szegénynek ,hisz senki és semmi nem tökéletes)Szoval ha neki ez az életcélja hát örüljön neki:Dnekem meg más céljaim vannak mint mások cikizése ,és igenis örülök ennek!!!Legalább hasznos az amit teszek és nemcsak hápogok agyatlanságokrol ,na de hát kutyábol nem lesz szalonna....;)
Én meg azt nem tudom, hogy találtál rá erre a topcira, ugyanis annyira régi, hogy már szinte nem is emlékeztem rá. Gondolom, nem volt kit cikizned, ezért volt időd átolvasni az egész fórumot. Nem kis teljesítmény! De ha már ennyit olvasol, gondolom az előzményeket is ismered.
Talán az előttem lévő emberkék találtak rá, akik írtak ebbe a Topicba,így jött előre!!!Elmondjam mit jelent ez vagy megértetted???.......
Tényleg, nem is gondoltam volna, hogy ennyi unatkozó ember van, észre sem vettem, hogy más "elevenítette fel".
De szeretném, hogyha megjegyeznél valamit. A libák gágognak és nem hápognak. Oké? Légy szíves ne próbálj holmi kacsaként feltüntetni!
Egyszerű :D:D:D

Egy régi topicot néztem és beleszóltam :D:D
Erre idejössz értetlenül Liba fórumprofesszor:D:D:D
Ejj, de elmebeteg esztelen emberegyedek mekegnek eme csetre. Lehet be kellene ezt fejeznetek... :P
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk