Re: nem hiszem el Posted:Feb 12, 2008 6:51 AM Reply Kedves Liba007! Nem értem mi a problémád azzal,ha valaki közzétesz egy tanúlságos screenshotot. Már kiütést kapok a sok ismétlődő hivatkozástól és szabályidézetektől,amiket leggyakrabban Te nyomsz az orrunk elé,kéretlenül. Önkéntes moderátorasszisztens, vagy mi van a karszalagodra írva? Nem biztos ,hogy mindenki szereti,ha kisegítőiskolai tanítónénis stílusban nevelik nap mint nap. Szerintem az iskolából a számítógép elé "menekülő" fiatalok ezt igénylik a legkevésbé. Javasolnám továbbá egy teljesen önálló liba007 topic nyitását, ami csak rólad szólna, szemben a jelenlegi állapottal, mikor mindegyik topic rólad szól. üdv! körülbelül...az ottvan a szeren... ;) na akkor kezdeném...kedves liba 007!köszönöm a 15000szer olvasott információidat madárkám de volt annyi eszem hogy rájöjjek magamtól is hogy hogyan kell screenshotot csinálni,és képet küldeni a moderátornak...köszönöm szárnycsapdosta igyekezetedet de nem kell mindenhol okoskodni és az emberek agyára menni mert így nem te leszel a fő okos.úgy csinálsz mintha te lennél itt a fórum karbantartója avagy kiemelkedő tagja...szerintem inkább menj vissza az almodba és melengesd a tojásaidat ott biztosan megállod a helyed.én meg akkor nyitok topicot amikor kedvem támad ha teccik őfelségednek hanem... kössz◄ĐãŋżΐĠ► :)