FlyOrDie.com
« Back to All Topics
nem hiszem el
Posted in 
General
nem hiszem el
Posted in 
General
nem hiszem el
Sajnálattal látom hogy eggyesek nem tudják tiszteletben tartani a játékszabályokat és megszegik öket igy itt is egy példa: 
http://www.kepfeltoltes.hu/view/080210/zsiv_ny2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ez már türhetetlen hogy ijenek elöfordulnak valamit kéne lépni ez ügyben elöre is köszi:  «Ąłłęή Įνεяşοη»™
Szerintem küldj képet a moderátoroknak.
Na akkor próbáljuk meg így:
"A moderátorok száma kevés, így nem lehetnek minden szobában folyamatosan jelen. Ezért kérjük játékosainkat, hogy ha olyan felhasználóval találkoznak, aki véleményük szerint megsértette ezen dokumentumban leírt szabályokat, illetve túllép a kulturált társalgás határain, kérjük értesítsék a moderátorokat, lehetőleg egy screenshottal alátámasztva a mondottakat." - idézet a szabályzatból.
Tehát szerintem küldj képet a moderátoroknak.
Kedves Liba007! Nem értem mi a problémád azzal,ha valaki közzétesz egy tanúlságos screenshotot. Már kiütést kapok a sok ismétlődő hivatkozástól és szabályidézetektől,amiket leggyakrabban Te nyomsz az orrunk elé,kéretlenül. Önkéntes moderátorasszisztens, vagy mi van a karszalagodra írva? Nem biztos ,hogy mindenki szereti,ha kisegítőiskolai tanítónénis stílusban nevelik nap mint nap. Szerintem az iskolából a számítógép elé "menekülő" fiatalok ezt igénylik a legkevésbé. Javasolnám továbbá egy teljesen önálló liba007 topic nyitását, ami csak rólad szólna, szemben a jelenlegi állapottal, mikor mindegyik topic rólad szól.
üdv!
Az a gond a közzétett screenshotokkal, hogy minden alkalommal keletkezik egy új topic. Ez teljesen felesleges, ettől még nem lesz az adott játékos megbüntetve. Gondolom legtöbbször az lenne a cél, hogy a moderátorok valamit intézkedjenek, nem pedig az, hogy a többi játékos gyönyörködhessen egy káromkodásban. Azonban sokaknak fogalmuk sincs, mit kell ennek érdekében tenni. Ilyenkor le szoktam írni, ha már az illető lusta volt utánanézni. Bocs, hogy próbálok segíteni...
Hozzon létre valaki egy screenshot topicot, küldözgesse oda mindenki a képeket.
"iskolából a számítógép elé "menekülő" fiatalok" - na, ezt nagyon jól eltaláltad. És pont az a probélma, amit itt megfogalmaztál.
liba sztem fogd be a szád és ülj le a tojásaidra azokat keltegesd:D jól nyomod tesa ne is törődj ezzel a sárga házból kiszabadult madárinfluenzás csirkével... :D
Sajnos nincs szám, csak csőröm, úgyhogy nem tudok eleget tenni a kérésednek. Egyébként a kis libák már tegnap kikeltek.
szia liba!
gratulálok a kislibákhoz. menyi kelt ki????
bye: gold
Szia!
3-an vannak. És ikrek!
Kezem sincs, nem tudom befogni.
Azt mondtad, nincs humorom, szóval nem lehet szar.
öööö hát ez Looooooooooooolllll
szia liba!
ha jol tudom a libáknak szárnyuk van ugye??
és azal be tudják takarni a felüket de ha tévedtem bocsánat
bye: gold
jah és liba nem vok szereélmes beléd aki irta az másolta a nickem :)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk