Sziasztok! Elég régi malomjátékos vagyok, lassan két éve kezdtem el játszani ezen az oldalon, a régiek valószínűleg --Peti22-- néven ismernek. Azóta számos, valóban kiváló játékost ismertem meg itt, akik mára már mind elhagyták ezt az oldalt, és bevallom, én is nagyon ritkán jövök, nincs értelme. Régen is akadtak csalók, de mostanra túlságosan elfajult a helyzet, és noha sosem foglalkoztam különösebben ezzel a népséggel, mostmár tenni kell ellenük valamit. Néhány főről van szó, akik folyamatosan átadogatják a neveik között a pontokat, amikor pedig másokkal játszanak, szinte mindig egy elég erős malomprogramot (Master 2.3) használnak, habár tudom, a dolog második felét nem tiltja a szabályzat. Szinte már be sem lehet úgy lépni a játékba, hogy a szobában ne legyen bent egyszerre 5-6 nevük, amivel hirdetik magukat, hogy milyen szépek, ügyesek és okosak, hogy ennyi pontot össze tudtak csalni. Már korábban is írtak róluk a fórumban, ezúttal is megkérnénk az operátorokat, hogy nézzenek utánuk, köszönjük. Itt van néhány nick, de szerintem ez csak úgy a fele (harmada) lehet: Naseri NASER B natasa31 NATAŠA UÇK-JA KÖNIGIN BUDAPEST DUBROVNIK Rebecca27 BEKET mmüülleerr naSeri NASER A LLAPJANI SHAKESPEARE CLEOPATRA32 BABYyY Kandeukos EDI93 Persze lehet, hogy 1-2 esetben tévedek, de pl. hogy Nasernak mennie kell innen, azt hiszem, mindenki nagyon jól tudja a szobában. Amúgy az a közös bennük, hogy németül beszélnek, habár újabban sajnos egy magyart is látni, akinek adogatják a (nem is kevés) pontokat. Előre is megköszönném az intézkedést! Peti