Hm........itt mindenkinek nagyon igaza van, csak eggyet elfelejtetek, mégpedig azt, hogy ez az oldal a játékról szól legkevesebbet..........( A pénz beszél, a kutya ugat) ez a lényege a dolognak, és mindenre magyarázatot ad.
Hm
Posted in
General
Hm
Hm........itt mindenkinek nagyon igaza van, csak eggyet elfelejtetek, mégpedig azt, hogy ez az oldal a játékról szól legkevesebbet..........( A pénz beszél, a kutya ugat) ez a lényege a dolognak, és mindenre magyarázatot ad.
Ezért nincs sok csaló törölve, de ezt már egy másik topikban leírtam, válasz persze nem jött rá opoktól:)) de röviden csak annyi hogy: IGAZAD VAN!!! szerinted mikor leszünk törölve ez miatt?:)
Ha tudnád mennyi előfizetőt bannolunk naponta, nyilván nem beszélnél ekkora butaságokat... OP
Az IGAZSÁGÉRT haragszanak meg az emberek leginkább, és ha ezért törölnek, akkor biztosak lehetünk abban hogy igazam van ! bocsánat, ha van ilyen .
Valójában nem akarunk semmi mást, csak zökkenőmentesen játszani egy játékoldalon. Vajon lehetséges-e ?
Na én most leirom ide,amit gondolok!ha nekem a másik nevem kitiltották csalásért ,ami nem volt nagy csalás csak pár pontot kaptam...na jo csaltam!de nem én vagyok a toplistán!!! a legnagyobb csalo meg az első helyen van harold007 ,neki van vagy 40 nagymester neve és saját magával játszik,a haverjai felhozzák neki és kapja a pontot !és ő a bajnok???????háát ez lehetetlen ,hogy valaki ilyen modszerrel bajnok legyen közbe meg ő is bevallja :"Mind csalok vagytok, de ÉN VAGYOK A LEGNAGYOBB."jOBBAN ODA KELLENE FIGYELNI RÁ!VAGY ŐRÁ NEM VONATKOZIK A SZABÁLYZAT????ENNYIT AKARTAM THX
hi op hozzád forduloksegítségért te többet vagy itt mint infinity légyszives segíts a képernyőmentéssel nincs god. de az elküldött e-mailek mind visszajönnek,vagy így: <infinity@flyordie.co.hu>: Sorry, I couldn't find any host named flyordie.co.hu. (#5.1.2) --- Below this line is a copy of the message. vagyígy: Hi. This is the apache james mail program at flyordie.com. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. Recipient can be contacted via htt p://games.flyordie.com/s/reportAbuse.html?portal=flyordie_com〈=en ez után mit tegyek ? légyszi segítsetek.
Mint a mellékelt szövegben látható, a moderátorokat ezentúl a
http://games.flyordie.com/s/reportAbuse.html?portal=flyordie_com&lang=en
címen lehet elérni OP
én arra a címre nem tudok képet küldeni mert kijön valami hibaüzenet, a fájl szerintem nem nagy 953 Kb-os, .bmp formátumba
aaaaaaa ezt már nem birom tovább ,hogy itt mindenki progizik, az életbe már itt soha nem lesz rendes játék???????nagy nehezen felviszem 400 felé alig kapok 1 meccsért pár pontot erre jön 1 progis 200 pontos agyonver erre -25 pont naaaaa a jo életbe ez nem igazság most szerezzem vissza, ami 5 meccs ,de győzelemmel,na szép arány és ugyanott tartok...nem lehetne a progisokkal csinálni valamit ,mert ez nem fer!!!Ez nem játék !Mi lesz itt 5-10 év mulva mindenki progizni fog???na szép ááá most hagyjam abba az egészet???mindenkit elüldöznek!már elnézést ,de most idegesitett fel az egyik sportszerűtlen csalo!
Mert én olyan vagyok ,hogy elfogadom a kihivást általában,de tudom már ki a progis ,a nagyrészt ismerem,velük nem játszok, de őt nem ismertem és gondoltam biztos nem progizik ,erre....de semmit nem ér az egész ,mert ha 2 géppel játszanak hiába nézem meg az infojukat nincs progi jel,sajna..és egyre többen 2 gépeznek igy lehetetlen tudni ki az vagy ki nem!a másik ,hogy sokmindenkinek van progija hallottam már és lehet ,hogy nem használja rendszeresen de arra a meccsre pl én ellenem használhatja ,a mult héten ez volt velem ...én nem játszok rosszul ,de programot nem tudok megverni..1 kicsit lehangoló tud lenni ,ha elbánnak velem..(szo szerint darabokra szednek!)
"igy lehetetlen tudni ki az vagy ki nem" és akkor mit is kéne csinálni? bemondásra bannelni bárkit? Továbbra is azt tudom javasolni, ha nem tetszik amit csinálnak, ne játssz velük. OP
háát nemtudom én arra gondoltam csinálni kéne 1 progis szobát ,menyjenek oda, fogják a hülye programjukat és verjék egymást ott ,ha ők ezt ennyire élvezik,de ne minket, akik ''tiszták ''vagyunk!De ez mennyire idegtépő,ha nemtudtok játszani, minek vagytok itt progisok???????De látom 1-ik sem meri felvállalni ,hogy programos ,lehet irni nyugodtan ,vagy védeni sem tudjátok magatokat ,mert mindenhez segitség kell???Megfogod a könyvet és megtanulod a lépéseket,utána sakkozhatol,ennyi ''okosagyak'' Köszönet mindenért !!
Sziasztok!(VANS)
A progis szoba rossz ötlet,mert:
1. Ha nem kötelező odamennie a progisnak,nem megy.Értelmetlen.
2.Ha csak oda mehetnek,akkor meg mit csinálsz,ha kapsz egyet te is!(A rendszer nem tévedhetetlen.)
ÜDV!Szép estét! Ilyenkor azt nem értem, hogy akinek még az egere is tele van a csalókkal, akkor miért ezt az oldalt választja. !!Szerintem!! ahol nincsenek csalók, sokkal jobban kirajzolódnak az erőviszonyok, és mindenki megtalálja a saját maga szintjét. Valamint 2-3 hónap alatt kiderül hogy fejlődőképes-e! Esetlega játék kedvelői még ÉLŐ AMŐBAVERSENYről is tudomást szereznének, ahol aztán tényleg nehéz csalni! Én már voltam ilyenen és nagyon jó! Ezt elmesélni nem lehet, ott kell lenni. Jó éjt:)

itwm
"igy lehetetlen tudni ki az vagy ki nem" és akkor mit is kéne csinálni? bemondásra bannelni bárkit? ezt irtad OP ugye??? na és beirták ide a nevemet infoval együtt és másnap kilett tiltva pedig nem csaltam vele mert az nem csalás ha haverommal játszok !!!!! pffffff
Hát az én véleményem már mindenki isermi ezzel kapcsolatban azt hiszem :) A progis szobával kapcsolatban Döndölővel teljesen egyet kell hogy értsek. Ez az egész pedíg mint már mondtam az internet átka, sosem fogod tudni ki csal és ki nem... sajnos enyi, ez van. És a kedves VANS kollégának üzenném, hogy ez teljes Patthelyzet nem tud senki se csinálni semmit ez van el kell fogadni. Próbálj meg ne a pontokért játszani, értékeld át a dolgokat, játsz a játék miatt, azért mert szereted. Tudom bosszantó amikor ilyen helyzetbe kerül az ebmer hogy a nehezen összekuporgatott pontjait bukja el a csalók miatt, de tényleg nem tudsz mit csinálni. Próbálj meg alkalmazkodni, próbálj meg tanulni az elvesztett játékból (midnen rosszban van valami jó), és gondolj arra ha élőben versenyzel ilyen nem fordulhat elő tehát ne sajnáld az itteni pontjaidat. Tudom hülye gondolat egy vígjátékból idézni, gondolom sokan láttátok a "Jég veled" című filmet amiben csalt a csávó és azt mondta hogy: "Ha nélküle nem érsz eleget akkor vele sem érsz eleget!!!!" Szép gondolat nemde? :) Nem számít 900 pontod van e vagy csak 200 mert te ugyanolyan jó vagy :) Illetve "kedves" programozók ezt nektek is lehetne értelmezni, mert hiába van sokszáz pontotok ha köze sincs a dolognak a valódi tudásotokhoz. Mindössze enyit a témához :) Gondoljátok át.
Kedves itwm Igazad van, az nem csalás ha a haveroddal játszol. Azonban a te esetedben nem erről van szó, amit csináltok az súlyos sportszerűtlenségnek számít, úgyhogy remélem nem veszed zokon, hogy még jópár nevedet kitiltottuk. Köszönjük, hogy ismét felhívtad erre a figyelmünket. OP