Helo mindenki akkor mégegyszer. Többen kérték hogy írjam le hogy lehet képet (Screen Shotot) csinálni.Előszőr néhány szóban hogy mire is jó:mivel a moderátorok nem lehetnek fent mindig, és olyat észlelsz ami a szabályokkal ütközik pl.káromkodás, akkor készítessz egy képet, elküldöd nekem(ünk) intézkedünk.Sokan mondtátok hogy valaki káromkodott, de ahoz hogy valamit csinálni tudjunk alá kell támasztani, tehát erre jó a screenshot. Nagyon egyszerű: amikor látod a káromkodást vagy akármit, megnyomod a PRT.SCR gombot, ezzel rögzíted a képet(látszólag nem történik semmi), utána megnyitod legegyszerűbb esetben paint-et(programok,kellékek)és szerkeztés->beillesztés, be beteszed.Magától azt fogja betenni.Utána mented, jó lenne ha JPEG-be mentenéd, és a játékos nevét írod nevének.Ezután annyi dolgod van hogy elküldöd nekünk és intézkedünk. Ha nekem külditek, időmtől függően 1-2 max 3 naponta ellenőrzöm, és eldöntöm milyen súlyos. Mail:infinity@flyordie.co.hu (tehát ide küldd) Kérlek titeket ne kérjétekmajd egyesévelrajtam számon hogy ki mit kapott(ugyis elfelejtem) Általában 8poolon szoktam lenni de természetesen más játékokból is nyugodtan küldhetitek képeket. iNf!N!TY UI FONTOS: ha olyan tagról küldesz képet akinek a neve speciális karaktert tartalmaz kérlek mellékeld a nevét!!!egyszerűen infoba bemész kijelölöd utána crtl+c és beilleszted mailba ctrl+v-vel.