Jelenleg a malomjátékban az élen álló játékosok csalnak a pontversenyben. Elég egyszerűen lehet ezt csinálni. A módszer a következő: Az ember több néven regisztrálja magát. Például legyen ezeknek a játékosoknak a neve J1, J2, J3, J4, J5, J6, J7, ... Azt is el kell dönteni, hogy mi ezeknek az erősorrendjük, a példában felvett neveknél a J1 legyen a legerősebb és a J7 a leggyengébb. Ezután a következő sorrendben kell játszatni egymás ellen őket: J7-J1, J7-J2, J7-J3, J7-J4, J7-J5, J7-J6 J6-J1, J6-J2, J6-J3, J6-J4, J6-J5 J5-J1, J5-J2, J5-J3, J5-J4 J4-J1, J4-J2, J4-J3 J3-J1, J3-J2 J2-J1 A két gépnek, amiről az ember játszik más-más IP címmel kell rendelkezni. Egy otthoni router mögötti két gépről nem lehet csalni, mert a külvilág felé a router IP címe látszik, és ilyenkor nem megy át a pont a vesztestől a győzteshez. Ezekben a kamu játszmákban egy lépést sem kell tenni, elég, ha az ember kihívja a másikat, az elfogadja, majd egyből feladja. Az itt felsorolt nevek biztosan egy személyhez tartoznak. NASER B, LLAPJANI, Kandeukos, KIDMAN, Caspaari, Minogue, Pankao Ez a lista nem teljes, és NASER B ezen a módon szerezte meg a koronát. A pontok más szempontból sem tükrözik az erőviszonyokat. Ha valakinek magas a pontszáma, akkor feltételezik róla, hogy jól játszik, és ezért nem akarnak a gyengébb játékosok a magas pontszámúval játszani. Már én is játszottam olyannal, aki mondta is, hogy most jöjjenek azok, akik szeretnének pontokat. Kihívtam, kétszer is kiállt, és utána egyből feladta. Engem bosszant, ha az előszobában van tíz-húsz játékos, és egy sem áll ki játszani. Egyedül csak NASER B-t értem meg, mert ő csak a koronáját villogtatja, és nem kockáztatja meg, hogy valaki is leverje a fejéről. A kihívás visszautasításának lehetősége valamilyen szinten jogos, de az állandó, mindenkinek a visszautasítását valahogy szankcionálni kellene.