Sziasztok Opok! Szeretném megtudni hogy éltek e még és hogy jól vagytok mert kb fél éve egyet sem láttam se modot se opot Na szoval lenne egy kérésem szeretném ha megnéznétek a malmot mert nagyon elfajult a helyzet. És már nem játék folyik ott hanem pont az elenkezöje mostmár nem a gyözelem a lényeg nem a játék hanem hogy döntetlenre játszanak az emberek igy szerezvén pontot a több pontostól kissé jelemtelen elveszi a játékot attol aki még játszani megy oda. Most az a modi hogy ugy rakom fel a táblát hogy semit ne lehessen 4 percig kezdeni belőlle mert automatice döntetlent ad a gép közbe lehet szidni meg idegesiteni az ellenfelet h ne tudjon koncentrálni se mert hogy annak nem kell aki x re játszik hisz 1 korongot 4 percig ide oda huzgál köszönöm ez nem játék én játszani jövök ide mert ezért csináltátok az oldalt nem azért hogy egy kis buta gyerek x re játszon hogy pontot szedjen töllem és közbe röhögjön meg loserezzen azt hittem ti a játékért csináltátok az oldalt de a sponsor meg agim7 nevezetü játékosok infoját ideje lenne megvizsgálni több döntetlenje van mint mint nyert vagy vesztett partija amikor utoljára néztem 1100 körül volt ez már vicc ajánlom figyelmetekbe a tipjeim vonjatok mindkét játékostól le 20 pontot vagy szüntessétek meg az idő korlátot hogy végre játék lehessen ne szerencsétlenkedés én játszani jöttem ide és még sokan mások is csak mostanra már el leptek az x es játékosok akiktől nem lehet rendesen volt hogy 20 partiból 17 probáltak x re játszani ebből 4 nek őssze jőtt hát ilyen ez a játék és jó lenne ha felnéznétek és látnátok milyen arcátlanul privátba loserezik köcsögnek mond buzinak meg eféle szavak amiket a rendszer simán felenged és engedi kí írni persze az asszony szót nem érdekes köszönöm h meghalgatatok és várom jelzésetek sziasztok további jó munkát Üdv: szorell