FlyOrDie.com
« Back to All Topics
operátoroknak/Malom/ Döntetlen
Posted in 
Technical
Posted in 
Technical
Sziasztok!

Kérlekszépen titeket gyertek már fel az oldalra szét nézni 
mert sose látni titeket 
nem lehet kinek szolni.Pedig lenne egypár észrevétel és visszáság amit csak ti tudnátok megoldani ha lenétek de nem vagtok seholfél évvel ezelőt láttam egyet kb 10 mp re

Ha jól tudom ti létre hoztatok egy oldalt ahol játszani lehet(ne) csak kissé nagyon el lett tolva egykét dolog 
az hadján hogy nem veszi észre a progit az oldal elfogadom meg nem is érdekel mert minden progi verhető 
viszont van egy sulyosabb feladat is ami ellen tehető lenne már ha meg probáltok tenni valamit ellene. Na szoval a pontozással van probléma a malom oldalon 
ugyanis x nél attol vesz el akinek tőbb a pontja 
tehát argó akinek kisseb a pontja megprobál x re játszani eddig nem volt jellemző de mostmár szinte minden mecs x es van 4 percem egy x es állást kiforgatni ami néha lehetetlen . és akkor még ha rendes nem röhög ki nem loserezik 
de ebből is kevés van 
csak emliteném h egy sponsor nevű játékos egyfolytában sértő mondatokkal terhel játék közben 
és nem is akar játszani mert időre megy igy mindenkép nyer pontot mig én aki agyal és probálna játszani ha az ellenfél 4 percen keresztül nem csak egy korongot huzgálna ide oda 
köszönöm én is élvezem a malom pettinget csak kissé unalmas és nem is Fair 
javaslatom a következő 
vagy szüntesétek meg az idő korlátot játék közben 10perc és ha lejár az ideje vesztett 
vagy minden esetben döntetlennél mindkét ellenféltől vegyen el 20 pontot ez biztos játékra őssztönözné az ilyen tisztességtelen játékost. és ujra lehetne élvezetes nagy csatákat vivni és a tudás döntene 
elvégre szerintem ezért találtátok ki ezt az oldalt hogy játszunk 

Sziasztok jó munkát és remélem megfontolátok h mit is lehetne tenni az ilyen probléma ellen 

Köszönettel egy malmos aki játszani szeretne 
Egyetértek az előttem szolóval.Sok a baj a progisokkal.Sztem már eleve sértö hogy jelen lehetnek a játékban.Jobban oda kellene figyelni rájuk.A pontozás szerintem sem tökéletes,mert nem ösztönzi a kevesebb pontal rendelkező játékost a győzelemre.Mindenképpen döntetlenre játszik.Ez silányitja a játékot.Valóban megoldás lenne az,hogy döntetlen esetén mindkét játékostól pontot kellene levonni.Köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet,jó munkát sziasztok.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk