Sziasztok! Kérlekszépen titeket gyertek már fel az oldalra szét nézni mert sose látni titeket nem lehet kinek szolni.Pedig lenne egypár észrevétel és visszáság amit csak ti tudnátok megoldani ha lenétek de nem vagtok seholfél évvel ezelőt láttam egyet kb 10 mp re Ha jól tudom ti létre hoztatok egy oldalt ahol játszani lehet(ne) csak kissé nagyon el lett tolva egykét dolog az hadján hogy nem veszi észre a progit az oldal elfogadom meg nem is érdekel mert minden progi verhető viszont van egy sulyosabb feladat is ami ellen tehető lenne már ha meg probáltok tenni valamit ellene. Na szoval a pontozással van probléma a malom oldalon ugyanis x nél attol vesz el akinek tőbb a pontja tehát argó akinek kisseb a pontja megprobál x re játszani eddig nem volt jellemző de mostmár szinte minden mecs x es van 4 percem egy x es állást kiforgatni ami néha lehetetlen . és akkor még ha rendes nem röhög ki nem loserezik de ebből is kevés van csak emliteném h egy sponsor nevű játékos egyfolytában sértő mondatokkal terhel játék közben és nem is akar játszani mert időre megy igy mindenkép nyer pontot mig én aki agyal és probálna játszani ha az ellenfél 4 percen keresztül nem csak egy korongot huzgálna ide oda köszönöm én is élvezem a malom pettinget csak kissé unalmas és nem is Fair javaslatom a következő vagy szüntesétek meg az idő korlátot játék közben 10perc és ha lejár az ideje vesztett vagy minden esetben döntetlennél mindkét ellenféltől vegyen el 20 pontot ez biztos játékra őssztönözné az ilyen tisztességtelen játékost. és ujra lehetne élvezetes nagy csatákat vivni és a tudás döntene elvégre szerintem ezért találtátok ki ezt az oldalt hogy játszunk Sziasztok jó munkát és remélem megfontolátok h mit is lehetne tenni az ilyen probléma ellen Köszönettel egy malmos aki játszani szeretne