szio nézetek már utána 1 valakinek mert szerintünk progis nem magyar és sokan nem szeretnek már vele játszani seantde a másik nevét nem tudjuk de nem csak én hizem ezt hogy progizik hanem sokan mások is és az ö nevünk ben is irok köszi szasztok
menö
Posted in
General
Ez elég egyszerü nem jössz rá csak a játékából ugyanis nem látod mit futtat a hátérben viszont van hogy lépések közt egy perc is eltelik meg amikor olyan zavaros a lépése hogy semire nem tudsz következtetni viszont 1 perc mulva már azt veszed észre hogy kikaptál és mivel már barnaszinü is voltam elégsokat játszottam igy nem tud még egy piros nagymestersem megverni tehát argó program és a legrosszab az hogy vannak tanitható malmok ami a te saját privát lépéseiddel játszik ez viszont már aljas és gusztustalan én csak azokat sajnálom akik ezt az oldalt tervezték meg azokat akik tiszteségesen játszanak de probáljatok ti is játszani regisztráljatok opnak még a játékon belül is kéne lennie mert egyet sem látok aki ott a helyszinen lenne vagy nem tudok rolla akit pont rajta éréskor lehetne értesiteni

Menö
azért irok megint nektek mert nem vagytok hajlandoak semitt csinálni a csalok ellen minna13 ugyan az a bullit aki csalt és fel törte a kodomat ez hogy lehetséges?nem tudom hova forduljak ez ügyben mert ez szerintem büncselekménynek számitt már és ma ki irta a közösbe a kodomat amitt fel tört a minna13 sokan látták ha tudnátok tenni valamitt nagyon hálás lennék de nem bizom már bennetek sem mert nem törödtök a csalokal legalább a kodomat ne törte volna fek minna13 aki bullit légyszi vizsgáljátok már ki ezt hogy a .........na tudta fel törni a kodomat és remélem nem hagyátok ezt csak ugy ennyiben kösszi .........hm remélem tesztek is valamitt