« Back to All Topics
kegyetlen NAGY csalás amőbán
Posted in 
General
kegyetlen NAGY csalás amőbán
Posted in 
General
kegyetlen NAGY csalás amőbán
üdv.
(TUDOM, HOGY HOSSZÚ, DE ÉRDEMES VÉGIGOLVASNI) xD 


Azért írok, mert ami amőbán megy az mellett már nem lehet szó nélkül elmenni! Össze vissza csalnak, és dobják a pontokat egymásnak!!!
Akkor most vegyük szépen sorba az egészet!!!

//UBR// játékosnak már több mint 1400 pontja van (100% os győzelmi aránnyal)ennyi pontot szinte lehetetlen elérni, ráadásul veretlenül.
A következő játékosok adják neki a pontokat: laszlo74, Gagara, UBR TheOnce, UβR•ΣX̧ρȽƟḉįØЍ℠, Bango-Bogár, Ꭻ.Ꮻ.Ꮶ.Ꭼ.Ꭱ, ÜβR•ĐƗ ⱣѤ†ЯƟ℠... 
ezek a játékosok adják a pontokat nap mint nap //UBR//-nek! nehogy azt gondoljátok hogy a levegőbe beszélek! 4-0ra veri őket 0 lépésbe, tehát egyértelmű a pontadás!
De az a vicc hogy még a pontadóknak is adják a pontokat!
pl.:
laszlo74 játékosnak (aki 1166 pontos)további játékosok adják a pontokat! valamint Gagara játékosnak (aki 1028 pontos) szintén adják a pontokat! továbbá, UBR TheOnce és a többi pontadó is pontot kap!!! 
jól van ez így???????
és ha valaki megírja, hogy miért csalnak, akkor még neki áll feljebb és össze vissza lehord mindennek! pedig én csak szerényen megkérdeztem, hogy hogy lehet azt, hogy UBR mindig úgy nyer 4-0-ra, hogy egyet se lépnek! erre azt írta megszakadt biztos a net! vicces!

Erről most eszembe jutott az, mikor Dancsó műsorában Puzsér Róbert volt a vendég és Magyarország 10 legdurvább youtuberéről beszéltek, és szóba került Molnár Krisztián is. Miket csinált stb... Puzsér ki volt kelve magából a pulzusa 200on volt, és elmondta a frankót.. (persze igaza volt, úgy mint most nekem) pár nap múlva Molnár Kiki csinált egy reakcijó videjót amiben kérdőre vonta Puzsért! Hát én csak berúgok nap mint nap és több pénzt keresek mint aki napi 8 órát a TESCO-ban dolgozik! egy délután összedob 200ezer Ft-ot! na akkor ki is a hülye?

na de a viccet félretéve... remélem az ügyben intézkedni fognak a Moderátorok, ha már ilyen hosszú üzenetet írtam!
persze, fognak írkálni az álszent csalók, hogy ez nem igaz meg hogy én vagyok a csaló.. de nem baj! írjatok csak (amíg tudtok) xD 


üdv. 

Örömmel látom hogy nem írtam hiába! //UBR//, laszlo74, Gagara, UBR TheOnce, ÜβR•ĐƗ ⱣѤ†ЯƟ℠ , Bango-Bogár, Ꭻ.Ꮻ.Ꮶ.Ꭼ.Ꭱ nevek tiltva és nullázva lettek!!! 

Goore_Boss nevű játékos viszont nem lett kitiltva! Jelenleg 1180 ponja van, ugyanúgy csal mint az előbb felsorolt cimborái! 4-0ra ver mindenkit 0 lépésbe! Programjele is van, az már csak hab a tortán! 

Haladéktalanul tiltsátok!!!! 

 
Languages
English
English
Cymraeg
Welsh
Deutsch
German
English
English
Indonesia
Indonesian
Malti
Maltese
Melayu
Malay
Nederlands
Dutch
Tagalog
Tagalog
Tiếng Việt
Vietnamese
Türkçe
Turkish
Vlaams
Flemish
Võro
Võro
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
dansk
Danish
eesti
Estonian
español
Spanish
euskara
Basque
français
French
hrvatski
Croatian
isiZulu
Zulu
italiano
Italian
latviešu
Latvian
lietuvių
Lithuanian
magyar
Hungarian
norsk
Norwegian
o‘zbek
Uzbek
polski
Polish
português
Portuguese
română
Romanian
shqip
Albanian
slovenčina
Slovak
slovenščina
Slovenian
suomi
Finnish
svenska
Swedish
íslenska
Icelandic
čeština
Czech
Ελληνικά
Greek
български
Bulgarian
кыргызча
Kyrgyz
русский
Russian
српски
Serbian
українська
Ukrainian
עברית
Hebrew
العربية
Arabic
فارسی
Persian
हिन्दी
Hindi
ไทย
Thai
ქართული
Georgian
中文
Chinese
日本語
Japanese
한국어
Korean