« Back to All Topics
kegyetlen NAGY csalás amőbán
Posted in 
General
kegyetlen NAGY csalás amőbán
Posted in 
General
kegyetlen NAGY csalás amőbán
üdv.
(TUDOM, HOGY HOSSZÚ, DE ÉRDEMES VÉGIGOLVASNI) xD 


Azért írok, mert ami amőbán megy az mellett már nem lehet szó nélkül elmenni! Össze vissza csalnak, és dobják a pontokat egymásnak!!!
Akkor most vegyük szépen sorba az egészet!!!

//UBR// játékosnak már több mint 1400 pontja van (100% os győzelmi aránnyal)ennyi pontot szinte lehetetlen elérni, ráadásul veretlenül.
A következő játékosok adják neki a pontokat: laszlo74, Gagara, UBR TheOnce, UβR•ΣX̧ρȽƟḉįØЍ℠, Bango-Bogár, Ꭻ.Ꮻ.Ꮶ.Ꭼ.Ꭱ, ÜβR•ĐƗ ⱣѤ†ЯƟ℠... 
ezek a játékosok adják a pontokat nap mint nap //UBR//-nek! nehogy azt gondoljátok hogy a levegőbe beszélek! 4-0ra veri őket 0 lépésbe, tehát egyértelmű a pontadás!
De az a vicc hogy még a pontadóknak is adják a pontokat!
pl.:
laszlo74 játékosnak (aki 1166 pontos)további játékosok adják a pontokat! valamint Gagara játékosnak (aki 1028 pontos) szintén adják a pontokat! továbbá, UBR TheOnce és a többi pontadó is pontot kap!!! 
jól van ez így???????
és ha valaki megírja, hogy miért csalnak, akkor még neki áll feljebb és össze vissza lehord mindennek! pedig én csak szerényen megkérdeztem, hogy hogy lehet azt, hogy UBR mindig úgy nyer 4-0-ra, hogy egyet se lépnek! erre azt írta megszakadt biztos a net! vicces!

Erről most eszembe jutott az, mikor Dancsó műsorában Puzsér Róbert volt a vendég és Magyarország 10 legdurvább youtuberéről beszéltek, és szóba került Molnár Krisztián is. Miket csinált stb... Puzsér ki volt kelve magából a pulzusa 200on volt, és elmondta a frankót.. (persze igaza volt, úgy mint most nekem) pár nap múlva Molnár Kiki csinált egy reakcijó videjót amiben kérdőre vonta Puzsért! Hát én csak berúgok nap mint nap és több pénzt keresek mint aki napi 8 órát a TESCO-ban dolgozik! egy délután összedob 200ezer Ft-ot! na akkor ki is a hülye?

na de a viccet félretéve... remélem az ügyben intézkedni fognak a Moderátorok, ha már ilyen hosszú üzenetet írtam!
persze, fognak írkálni az álszent csalók, hogy ez nem igaz meg hogy én vagyok a csaló.. de nem baj! írjatok csak (amíg tudtok) xD 


üdv. 

Örömmel látom hogy nem írtam hiába! //UBR//, laszlo74, Gagara, UBR TheOnce, ÜβR•ĐƗ ⱣѤ†ЯƟ℠ , Bango-Bogár, Ꭻ.Ꮻ.Ꮶ.Ꭼ.Ꭱ nevek tiltva és nullázva lettek!!! 

Goore_Boss nevű játékos viszont nem lett kitiltva! Jelenleg 1180 ponja van, ugyanúgy csal mint az előbb felsorolt cimborái! 4-0ra ver mindenkit 0 lépésbe! Programjele is van, az már csak hab a tortán! 

Haladéktalanul tiltsátok!!!!