Ki ne találkozott volna, már ilyen játékossal? A neve után semmi felkiáltójel, kihív mindig ugyanazzal az idővallummal lép és mindig nagyon jókat. Azért jártam fel erre az oldalra, mert szeretek sakkozni, de az ilyen játékosok elveszik a kedvem... A moderált beszédröl ne is beszéljünk... Szabályzat? Akik betartják és betartották. már régen nem ide járnak a Flyordie-re, mikor tesznek ellene valamit? Ha jár is moderátor, vagy operátor a magyar sakk szobába, szerintem csak napozni. Sok barátot szereztem itt, de ezek közül senki nem maradt. Jelenteni? Minek? kitiltják, holnap egy másik névvel már itt is van, miért nem lehet, z állandó felügyeletet megoldani? Kevés a moderátor? Vegyenek fel még... Nem lehetséges? Akkor miért van ez az oldal? Ki ne lett volna fent este, amikor szó szerint mindig rászálnak valakire... Flyordie, operátorok, moderátorok, ti irányítjátok ezt az oldalt, de amint észrevettem sehogy, esetleg a versenyszobában elidöztök a versenyek alkalmával és azzal letudva? A szolgáltatás nem csak abból áll, hogy feljön valaki és fent lehet...