Sziasztok! Amióta új szerver van, azóta pc-ről folyamatosan ledobál, pedig leszedtem újra, fölraktam és mégis! Ezen lehetne valahogy változtatni?
Új szerver
Posted in
General
Új szerver
Sziasztok! Amióta új szerver van, azóta pc-ről folyamatosan ledobál, pedig leszedtem újra, fölraktam és mégis! Ezen lehetne valahogy változtatni?
hali! Tegnap este katasztrofális volt a pool. állandóan ledobált élvezhetetlen volt a játék. Remélem ki lesz javítva a hiba.
Tisztelt OP! Én türelmes és megértő vagyok! De ez a szerver ez 0. Még mindig ledobál! De má pc-ről legalább tudok játszani, de felesleges me úgyis ledob! Ez ilyen félmegoldás! Szeretném megkérdezni hogy körülbelül mikor lehet úgy játszani hogy nem kell attól tartani hogy nem enged be/ledobál!? Válaszod előre is köszönöm.
kedves Op! Pool játékban tervbe van véve a játék szám beállítás? (úgy mint táblás játékokban)és ha tervbe van mikorra lesz ez meg?:) Választ előre is köszönöm.
Na még 1 valami! 1000 Ft/hó az előfizetés telefonról! Én előfizetek má lassan 1 éve, és pc-ről má öröm ha fölenged! Kérdem én!? Minek fizessek elő ha pc-ről nem tudok föllépni? Azé hogy ne legyenek reklámok? Nagy dolog! Kérném a kedves op-okat, hogy ezt jelezzél a szerkesztők felé, hogy pc-ről képtelenség föllépni! Így egy csomó előfizetőt el fog veszteni az oldal szerintem! De ez má nem rám tartozik! Én csak annyit kére: Ha má beregisztrálok, hagy tudjam kihasználni azokaz az előnyöket ami ezzel jár! Olyan nagy kérés ez???
> Sziasztok! Amióta új szerver van, azóta pc-ről > folyamatosan ledobál, pedig leszedtem újra, fölraktam > és mégis! Ezen lehetne valahogy változtatni? Ez király!!!Már lassan 3 napja nem enged be,gratulálok az új szerverhez!!!
hali! Ezt én is tapasztaltam. Ledobált állandóan tegnap este a szerver abba is hagytam a játékot mert élvezhetetlen volt.
Hello! Nem tudom mi van a szerverrel de ma este állandóan ledobál..! Nem lehetne vmi megoldást találni rá h működjön???
Ja! Azt elfelejtettem odaírni, hogy csak akkor dob le, ha fölenged, mert van olyan hogy nem is csatlakozik