Szia miért van az hogy 1 éve játszom sokat kihagytam belöle most kevem lett ujra Tanxozni 2 napik ment most betölt és elkezd tölteni v valamit csinál h kapcsolodás a szerverhez 5 percig csinálja utána vami hiba összeköttetés mi a baj?
Kedves OP miért van az hogy ...
Posted in
General
Sziasztok! Nekem egggggyáltalán nem indul e a játék. Egyik sem. Se névvel, se vendégként. Beírom a nevem, jelszavam, tölt, aztán lesz egy nagy üres kék mező, bal-alul meg kiírja, hogy done, mint aki jól végezte dolgát. Semmi kattintási lehetőség, frissítés vagy bármi. Bezárom, indítom újra, emlékszik rám, néven üdvözöl, de minden ugyanúgy megismétlődik.
hali! érdekes én tegnap egész nap tudtam írni a chat-be. Ha nem tudsz írni a chat-be akkor indisd ujra a játékot és akkor már jó lesz.:)
Tisztelt OP Higgyék el nekem, az elmém teljesen rendben van, de a 301-be nem tudok belépni, mindig azt irja ki, amit az előző levelemben leirtam. Nem valami beállítási hiba van nálam, vagy esetleg próbáljak valamit másképp csinálni? Jut eszembe, miért nem lehet irni a chat-falra, és a játékban sem egymásnak??? Köszönöm segitségüket
hali raczcsaba! 3 fajta darts van ugyhogy ezt nem értem hogy hogy krikettre betudsz lépni a többire meg nem?? mert ha a krikett re betudsz akkor mindenhova be kéne tudnod.
tisztelt op, csatlakonzék az előttem szólóhoz, én sem tudok belépni a darts-ba, viszont a krikett- be igen. Szolgáltatót váltottam, és azóta csinálja. Az amőbába is be tudok lépni, csak a darts-ba nem, csak vendégként. Mi lehet a baj? Segitségét előre is köszönöm
http://www.flyordie.hu/jatek/segitseg/gyik/index.html
Ezen belül figyelmedbe ajánlom: "Böngésző beállításai" és "Nem indul a játék" részeket;)
Gratulálok a hozzászóláshoz :D Ha kicsit pontosabban megfogalmaznád, akkor talán még segítséget is kaphatnál ;) Tudod, az írásjel az egy jó dolog :D