Te se vagy 1 nagy koponya...ellenben panaszod elfogadható és meg is érthető...de ennek ellenére hiányosak az információs területeid;)...
"kreténség avagy a moderálás csödje"
Ez szerintem 1 kicsit túlzás vélemény nyilvánítás volt...
Elmondom miért gondolom így:) :
Szerintem egyetlen tökéletes oldal sem létezik...olyan nincs, hogy minden hibátlan és minden az általunk elfogadhatónak minősített elvárásoknak megfeleljen!
Nem "csőd" az ha nem a legtökéletesebb programot használják ennek céljából(inkább megtakarítás), akarom mondani általános alkalmazásuk, a jelenleg használatos program szűrőjük megfelel a törvény által előírt követelményeknek...vagyis lehet, hogy hibás 1 picit a program, amely erre a célra hatja végre a műveleteit...de semmiképp nem alkalmatlan...:)Más oldalak is vannak és más oldalak is rendelkeznek hasonló hibákkal...de most mond meg nekem az életben is így megy ez nem igaz?Ez marketing fogás barátom és célra törő üzleti terv megtakaritásaként eredményezett műveletvégrehajtasi folyamat;)hozom fel példának...ha én profi üzletember vagyok miért kéne megvennem a fél millio ft-ot érő bőr aktataskat, ha megtakarítast eredményezhet 1 hasonlo taska hasznalata amely a célra megfelel és alkamas is;)
Na ezen elmélet után mondja azt valaki, hogy nincs igazam...;)
Üdvözlet mindenkinek!