-Ki Magyarország legjobb sakkozója? -??? -gyurcsány felesége. Mert 1 paraszttal sakkban tartja az egész országot. -Milyen a gyurcsűnyszendvics? -??? -Két hazugság között egy nagy ló***.
.
Posted in
General
és ahogy elnézem a topicnyitot nem nagyon jár fel fórumra ,csupán közölte a legfontosabb mondandoját és viszlát:)
Én is tudom ,hogy nem lehet mindenkinek a kedvébe járni!:) De ez nem színvonalas topic, ugyanis a Kedves topicnyito ,Tárgynak adott 1 pontot ,ami benne van meg egyáltalán nem ide valo, a Humor topicba esetleg elfogadhato lenne...másolja át...egyszerű , de megkérdezem ennyi volt ez a topic? Irt két hülyeséget, azt ki fogja folytatni? mert sztem nincs témája... (max annyi megvitatjuk jogos volt-e vagy nem)
Ezzel egyet értek. Tudom, hogy olyan megoldást nem lehet találni, hogy mindenki számára megfelelő legyen...:p
Nehéz itt mindenkinek a kedvében járni... Ha meg kitöröljük, akkor megint jön valami okoska, és elkezd a kommunista cenzúráról papolni. Ígyhát jobb lesz, ha elfogadjátok, hogy a moderátorok legjobb belátásuk szerint cselekednek, és ez bizony nem biztos hogy mindig mindenkinek a kedvére lesz... OP
Lehetséges, hogy az ellenőrzés olyan szinten működik, hogy csak jóváhagyják az egészet...Mivel sok a hsz és nincs annyi idő az egészet végigolvasni. Ha esetleg tévednék, elnézést kérek. De ezek alapján csak erre tudok gondolni. Egy ilyen topicot semmi értelme nincs hagyni h megnyiljon...Lehet h felhasználóbarátias modon lett engedélyezve, de sztem ennyire nem kell már hagyni a marhaságokat...
Kérdezem én ha a modik leellenőrzik a hsz-kat mielőtt ide kikerül... akkor ez mégis mit keres itt???:)
Kérdezem én ha a modik leellenőrzik a hsz-kat mielőtt ide kikerül... akkor ez mégis mit keres itt???:)