Elküldtem minden kódot meg iyleneket .. és nincs fizu.. azt az sms-t kaptam h nem üzelem a szolgáltató, persze akkor üzemelt mikor levette a pénzt.. akkor most mi lesz OP? én ne azt írd h passz..
Telós fizetés !!!!
Posted in
General
Telós fizetés !!!!
Elküldtem minden kódot meg iyleneket .. és nincs fizu.. azt az sms-t kaptam h nem üzelem a szolgáltató, persze akkor üzemelt mikor levette a pénzt.. akkor most mi lesz OP? én ne azt írd h passz..
Biztos vagy benne, hogy levette a pénzt? Ha igen, akkor nekik írj:
http://onebip.com/consumer/hu/?mod=support
OP
És az onebip szolgáltatónak irtam de nem nagyon akarnak válaszolni!És ilyenkor mi a teendő??mert nem kevesek költöttem erre!
Fizess elő telefonnal és megtudod mi köze van hozzá tuti reklamálnál te is ha a pénzed a semmibe menne ugy mint nekünk mi legalább tudjuk hogy miről is van szó!!;)
Kedves Halál nem tudom te hova küldted az sms-t, meg úgy egyáltalán mivel próbálkoztál, de te a te neved mellett semmi olyat nem látok ami arra utalna, hogy akár csak meg is próbálkoztál ilyen fizetéssel (ellentétben a kedves topiknyitóval, ahol legalább ezt látni). OP
Szia OPúr!:) Hogy lehetséges előfizetni telefonnal?Mert nekem nem jelenik meg ez az előfizetési forma,se a csekkes!Nekem csakis a bankkártyákat jelzi de sajna azom nincsen!:S Megköszönném ha segitenál nekem!!Vagy ha nem is tudsz akkor valaki ÜDV:Mesemaci!
Igen igazad van kedves OP úr de nekem 2 hete kimutatta a csekkes előfizut a telefonosról csak tegnap értesültem hogy van olyan nem értem mi az oka de azért köszi a kedves válaszodat!:)