FlyOrDie.com
« Back to All Topics
B52 BOMBADER
Posted in 
General
B52 BOMBADER
Posted in 
General
B52 BOMBADER
B52 BOMBADER mekkora csaló... Nézi a mérkőzést a tanxba és mikor kilő valaki valakit akkor 3 pont még bombader is kap:@
Ilyen csaló programot még nem láttam és mikor én kilőttem akkor nem vont le pontot , hanem kapott 2 pontot ez milyen csaló gyerekek ezzel kéne foglalkozni a moderátoroknak nem hogy csak beűlnek gubbasztani!:@... By:boom
Ha érdekel nem mlapos oldal www.tanx.lapunk.hu  
és Ott a nevem Bad-boy ennyit akartam...By:boom
Mondok még valamit a fórumon oldalakat hirdetni TILOS!!!
És ha érdekel az mlsp.hu nem nagy kacat...Nekem jobb van...
Énis mondok neked valamit boom!

Van fogalmad róla hogy egyáltalán kié az az mlapos weblap?
Kit érdekel hogy neked jobb van? :\

És először talán neked kéne helyesen megtanulni írni!
Springs, akkor kérd meg szépen Rakót, hogy sürgősen fejezze be a hazudozást és törölje le a hamis feltételezéseit, hogyha nem szeretne belőle problémát. A bizonyítékokat pedig továbbra is várom.
Boom, te pedig szerintem hanyagold a fórumot és mondjuk 5-6 év múlva gyere vissza, akkorra talán kicsit megérsz. Hidd el, csak magadat teszed nevetségessé a hozzászólásaiddal.
liba007, én tisztellek, igazi úriember vagy. Rakó-t nem ismerem, szóval engem hagyj ki. 
Szerintem ne akard meg tudni hogy igazából Rakó kicsoda:S
Mért, kicsoda? Rossz gyerek?
Azért ez érdekes hozzáállás, nem? Nem ismered Rakót, de elhiszel neki mindent. Kicsit furcsa. Egyáltlán ő játszik itt, vagy olvassa a fórumot? 
Itt játszik és nem rossz alak.
De azt nemmondom el h kicsoda:S
Téged is meg kéne libatoll tanitani a rendre nem szép dolog írkálni más hibáit a fórumon , először tanuljatok meg írni után jöhet a következő lecke... HF.: Tanuljatok viselkedni jó szórakozást...By:boom
ćŖaŃķ ĐaŤ, hogyha ismered, mondd meg neki légy szíves, hogy a velem kapcsolatos hamis információt vegye le az oldalról. Köszi.
Ismerd már be liba, hogy csaltál. Te is emberből vagy. És melyik ember ne regelt volna min. 2 nevet a flyordie-in? Ilyen a felfogásunk. Mindig a törvényekkel ellentétben csinálunk mindent. (sajnos);) Nem kell tagadni. OP se csinál már nagyobb ügyet ebből, mivel ő is tudja, hogy milyenek Vagyunk..:)
Springs...nekem csak 1 nevem van...
Kedves Springs, kérlek ne vádolj meg semmivel, amíg nem tudod az igazságot, mert ez "rágalmazás". Azért mondod, hogy nekem is több nevem van, mert általánosítasz a többi játékos alapján, de nem lehetsz biztos benne. Hogyha érdekel, én nem tartozom azok közé, akiken több névre van szüksége. Nem szoktam nullázni a nevemet, nem szoktam pontot adogatni egyikről a másikra, stb. Persze nem muszáj elhinned, ez szíved joga. Viszont olyan dolgokról ne nyilatkozz, aminek nem ismered az igazságtartalmát.
Másrészt pedig felhívnám a figyelmedet, hogy a dolog lényege nem az, hogy van-e több nevem vagy nincs. Ez előtt a hozzászólás előtt sehol sem mondtam, hogy nincs több nevem, de azt sem, hogy van. Annyit mondtam, hogy a Zazu nicknév nekem nem ismerős, nem is az enyém. A feltételezés tehát helytelen, emiatt nem célszerű azt kirakni, ugyanis az mint mondtam következményekkel fog járni. Megköszönném, hogyha a kérést továbbítanád Manami felé és megkérdeznéd tőle, hogy mi alapján gondolta, hogy a két név egy személyhez tartozik. Köszönöm!
Nem érted meg, h nem az enyém a weboldal?:@
De, az előbb mondtad. Viszont ha már ennyire biztos forrásként kezeled, feltételeztem, hogy ismered a tulajdonosokat.
liba, az szín tiszta igazság.
Rakónak én legalábbis elhiszek mindent;)

http://www.tucatka.mlap.hu/

itt majd megtalálod magad a Magyar Többnevesek között..;)
Springs, az volt a hiba, amikor te 12 évesen netet kaptál. Meg az is, hogy nem tanítottak meg rá, hogy hazudni nem szép dolog.
Springs, te lehet, hogy nem veszed észre, de a havi fórumosok között neked van a legnagyobb pofád ;)
Én mindig is hangoztattam, hogy gyereket nem szabadna internet elé engedni. Csak a bajt csinálják. Én is csak 12 éves koromtól kaptam net-et. Midenkinek nagy a pofája gép elől, de ha az utcán szembemennék innen bárkivel már nem hiszem, hogy olyan bátor lenne:D:D:D:D:D
Nálam kisebb gyerekekre gondoltam, mint pl. boom hadnagy.
Szegény Vinton Cerf szerintem nem gondolta, hogy ez lesz a dologból. De ez az eredménye annak, hogyha kisgyerekek használhatják az internetet.
kedves boom! Nem tudom,hogy kit nevezel gyereknek ezzel a névvel: ,,boom hadnagy"! Haverjaim is kiröhögnek, akik nem tanxoznak, hogy 9 évesen hogy tudsz ilyen nevet regisztrálni... Emellett te azt állítod,hogy 23 éves vagy, helyette pedig egy 9 éves csecsemő, aki felnőtt akar lenni, plusz mindenkit gyereknek nézel! Emellett csalsz, és hazudgálsz össze-vissza. Az oldalt feljelentéssel fenyegeted, utána pedig moderátor akarsz itt lenni, és nézed a pöttyeidet,hogy mikor lesz meg a 4! Nézz már magadba, mások előtt hazudhatsz,hogy felnőtt vagy de magadban tudod,hogy 1 gyulai noob vagy! Mellesleg én állítani merem,hogy skrizofén vagy, ugyanis egyszer te vagy ,,boom hadnagy tesója" utána te vagy ,,boom hadnagy apja" egyszer meg te vagy ,,boom hadnagy". Ha pedig tényleg felnőtt vagy akkor a helyedben lehúznám magam a WC-n, ugyanis akkor akkora láma vagy,hogy az nem igaz. Inkább mondd azt,hogy gyerek vagy mert ha azt mondod felnőtt, akkor jobban égsz mintha bevallod,hogy gyerek vagy. Ja és ránézésre meg lehet mondani,hogy gyerek vagy!
Agyvizem a határán van:'( ilyen értetlen gyereket...
Kedves New...nem 400 pontnál tartok , nem csalok , megérdeztem az eggyik angol moderátort a tanxba szó szerint , hogy Banker  vagyok és azt válaszolta no , én válaszoltam ok ... A másik nem csak én láttam hogy azt mondta nem MS13 is meg még más is ... Mondok valamit olga.olga NEM AZÉRT MONDTA HAGGY BÉKÉN MERT NEM HAGYOD JÁTSZANI!!!, HAMEN AZÉRT MERT OLYAN DOLGOKAT MONDTÁL NEKI AMI NEM ODA ILLŐ... Különben is van férje ezt elhiheted...By:boom
hát kedves boom, ő nem csak nézi a hadműveletet! Belép a hadműveletbe, 2x hagyja magát kilőni, és utána átvált láthatatlan módba a hackje segítségével, és úgy lő titeket! Ne kérdezdd honnan tudom, mert megvan az msn címe, ja és ő nem nagyobb csaló nálad! Te minden magyarral bankerkodsz, 100 pontos szintedről 400 pontnál tartasz mert csalás nélkül nem vagy képes felmenni!
nem értek a tanxhoz de nem programos,hanem két szobában játszik egyszerre. (ha van több szoba ott )
Köhhöm... Köszönni luxus???
Amúgy meg teis progis vagy szal ...-.-
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg