Hali.. Az lenne a kínom hogy valaki az én nevem " utánozza " ilyenkor miwan? vagy mit lehet tenni?
SEGITSÉG:@
Posted in
General
SEGITSÉG:@
Hali.. Az lenne a kínom hogy valaki az én nevem " utánozza " ilyenkor miwan? vagy mit lehet tenni?
Ilyenkor (ha nem fizettél elő akkor csinálsz másik nevet) Pl.: ★►ℓσwєℓу вαвα◄★ Ha pedig előfizettél, akkor vagy visszaemléxel a mail címedre vagy így jártál :D
elmondom neked hogy a ms.lovely ő nyúlta le a nevem...csak ez az egy nevem wan...ez miatt kérdeztem mi van ha más nyúlja a nickem...mielőtt másokat bannoltatni akarsz légyszi kérdezz:)
Van akinek 20 neve van, no comment. De amire én kiváncsi lennék az az, hogy miért kap olyan játékos progisjelet aki nem is progizik? Egyébként semmi gondom :)
ez nem zavarás te ******,hanem beköpés,és ne mosolyogjál,mert még olyat mondanék,hogy rosszul esne:)
Kedves olvasó(k), Én azt olvastam a szabályban hogy valakinek egy neve lehet és Lovely-nek én már 2 nevét ismerem,lehet több van :) Ilyenkor nem tiltanak ki senkit? Lovely baba és Ms. lovely Bocsánat a zavarásért ha zavartam! :)
Küldd el az utánzó nevét vagy a linket a playerinfó-jára itt:
http://www.flyordie.hu/elerhetoseg.html
OP