FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Progizásról, illetve a ki nem jelzett progiról
Posted in 
General
Posted in 
General
Hi all!
Hát hol is kezdjem épp ranglistákat nézegettem ahol meghökkenve tapasztaltam hogy egyes emberkék ( pl lásd sakk ranglista narkoman08, top3.), képesek 100%os (!!!) teljesítményre kb 200 játékból, azaz egyszerse kap ki, és még progi jele sincsen, hát nem tudom hogy van ez, netántán itt játszik Lékó Péter-e..
A másik pedig az általam nem játszott dáma játék ranglistája hökkentett meg ahol nem is egy 95% feletti teljesítményű játékost láttam, és ő infojukon se volt progi jel..; hát nem tudom, lehet olyan népszerű a flyordie, hogy idejönnek az egyes táblás játékok világbajnokai, de én személy szerint ebben nem hiszek.
Ebben a témában kérném véleményeteket.
Talma
Tudod Lékó Péteren kívül is vannak jó sakkozok akár hiszed akár nem!:)Dámához meg nem értek:)
Tudom, hogy vannak jó sakkozók, én nem is vitatom, én csak azt bírom nehezen elhinni hogy a 200 játékából egyszer se kap ki.
Bár vannak csodaemberkék.. (vagy talán csodaprogramocskák?)
Ez most nem ehhez a témához kapcsolódik, de még az iránt érdeklődöm (főleg flyordie op illetve modtól), hogy van-e olyan hogy pl 1 hónapnál régeben nemjátszottakat leveszik ranglistáról, illetve olyan a ranglistán aki már bannolva van, és ha nincs ilyen kérdezem megvalósítható lenne-e hogy pl 2-3 héttel régebben nemjátszottakat levegyék ranglistáról. (pl gomoku)
Előre is köszönöm:
Talma
Ember, tanulj már meg magyarul! Már szinte én szégyenkezek itt miattad... Helyesen "helyes"-nek kell írni a "helyest"! Nem "hejes"-nek!!
Sőt, a hülye is ly-vel írandó:D és a tyúxar ebben a formában helytelen:D
Drága libuska tanár néni,
Szeretetel köszönt.Lek.Nyilván roszul tanultál a su.Liba.mert már nem elöször javitasz.ezért ajándékba meg kapod az arany tolamat.
Azt hittem, tüsszentettél. Mert kb. annyira volt értelmes a hsz.
Bauchi ügyeletes viccmondónak érzi magát. 

"su.Liba"  ez aztán OMG LOL volt :D Nigériában biztos viccesnek találják ezt :-)
Legalább annyira mint a "hejes"-t kijavító helyes írásmód.Pofonok és izlések különbözők,mondta Lenin.
Aki Leninnel példálózik, abban legyen annyi kreativitás, hogy  mielőtt kérdez valamit, utánanéz, hogy meggyőződjön, nem teljesen felesleges-e a kérdés (az OMG LOL jelentését kb 2 másodperc alatt lehet megtalálni a világhálón)!
libuksa ugyanugy offolod a fórumot mint az a rakás hülye aki abbahagyja 1-2hsz után.

nálad a szorgalommal párosul a butaság,némi felszines intelektussal és nyelvtani szabályokkal spékelve.

dehát ha már nincs mibe belekötni akkor marad a nyelvtan vagy a stilus, pedig enélkül is meg lehet érteni a másik hszét, ha akarja valaki.

ha nem akarja akkor meg ezvan ami most ....

szóval bölcsebb lennél ha csöndben maradnál

Nagyon hejes kedves libuska,köszönöm a kioktatást.Téged nagyon szerethettek az osztálytársaid.
Olvass több Karinthy Frigyest.(vagy lenint)
Fekete bárány pajtásnak szól a hsz.
5243d j0 13nn3 h@ m1nd3nk1 úgy 1rn@ @h0gy n3k1 434521k?

Mert itt a fórumon nagyon sokan úgy írnak hogy rossz ránézni. Egy kis igényesség nem árt senkinek. Abban igazad van, hogy ígyis úgyis "átjön"/Pély Barna copyright/ a hsz értelme, de nem mindegy hogy hogy...

Meg sokat elárul az emberről a "hejes"írása. 

Bocsi liba007, hogy válaszoltam helyetted :D /ETR 4ever;)/
Nagyon hejes kedves N.331s,mára név is árulkodo-pl. atied-sem kreativitásban sem igényeségben nem tudunk felnöni hozátok aba a magaságba ahol vagytok a libuskával.hiába ha valaki iskolázot az tanicsa a töbi majmot.Esetleg sakba is öszecsaphatunk?
Netudki (de neked megmondom:Füllig Jimmy a lovagvárból,balra fent az elsö emeleten,tarcsd titokba)
Liba te nagyon savanyu ember vagy.Valami nem jött össze 
az életben.Igaz?
Igen. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek kőkemény.
Ha akarod lehetsz.
Feleslegesen ne huzzál fel senkit.
Csúúúúnya dolog.
hi!
liba csak szolj hozzá mert jók a hozzászolásaid csak igy tovább!!!!
Az progizásnak számit ha én sakkozás közbe darts ozok???
bye: gold
az progizásnak számít ha amőba közben progházit csinálok? O_o

Az pogizásnak számit ha én iten hüjén irok és plagizálok?
mongyad libuska!
Nem. De jobb, ha megkérdezel egy moderátort.
A 20-as toplistán mindenkinél fenn volt a számítógép piktogram, amikor egy ideig ezt figyelték. 
Azóta zsenik lettek mi?
Akár tetszik, akár nem, a játékosok 2/3 része használ programot, és akinek van egy kis esze, az erre magától is rájön. Pont azok hazudoznak , akik így csalnak, és a helyük a homokozóban van. Különben tanuljatok valószínűségszámítást, és nézzetek meg 5 perc alatt lejátszott profi játszmát, amire a versenyzőknek is 2 óra szükséges.... 
Itt koszos csalók akarnak dicsőséget szerezni, csak szerencsére nem hirdetik ki sikereiket sehol.........
N.ll3s!!!
Honan tudod Nigériát?Iletve mér montad hogy Nigériában ez vices mit mondok?
Beírtam a keresőbe, hogy bauchi és ezt adta ki:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bauchi_State

Google a barátod :-)
Kösz,Te is az vagy.
Drága jó Istenem,vagy 4 évig dolgoztam ott és Gombében.Köszi mégegyszer!
szerintem, lehet barkinek magas teljesitmenye, akinek bizonyos tudasa megvan. ra kel jojjon, hogy csak a 0 pontos vagy csak az alacsony pontszamu jatekosokat hivja ki. egyszeru, nem?
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk