FlyOrDie.com
« Back to All Topics
csekkel előfizetés
Posted in 
General
csekkel előfizetés
Posted in 
General
csekkel előfizetés
azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet csekkel előfizetni mert nekem mindíg csak az jön elő hogy bankkártyával lehet előfizetni.
Nekem bejön a csekk vagyis kép arról.
Amúgy meg majd én is elő szeretnék fizetni.
2 hónap múlva kb.:D
de én azt kérdeztem hogy hogy lehet csekkel befizetni
Hi!

Erről olyat kérdezz aki csekkel szkott előfizetni.(pl.:Tia)

Μr.Tяé Cσσl 
Fizessél bankkártyával, vagy te is sikkasztani akarsz mint ,,Ferrari"? Nahh picsogj
Hát, én már előfizettem de 3 napja semmi
Sztem ugy kéne a játékot csinálni hogyha elértél egy szintet, ne lehessen alább menni sose, mert ez igy baromság. A másik meg az h naponta veszi le a pontokat..
milyen hülyeség ez? ha pl: elérted a mester szintet és jön egy 50 pontos progis aki leakar huzni, akkor visszaesel szakira, nos, ez szintén akkora állatság mint a napi pontlevonás.(Ez sehogysem tartozik az előfizuhoz, de ide irtam ki)

Criminal
akor holnap fog megköni a vasárnao miatt vagy max holnap után 
bye: gold
Vasárnap!! :)
Mert általában vasárnap hozza a pénzt a postás Gold! :D
Az eredeti kérdéshez a válasz egyrészt a FAQ-ban is megtalálható, részben.

# Hogyan tudok előfizetni
Legegyszerűbben egy arra alkalmas bankkártyával. Elfogadunk még csekkes vagy átutalásos fizetést is, de ebben az esetben várni kell míg a befizetés megérkezik.
További információt a bejelentkezési lapon található "Előfizetés" gombra kattintva találhatunk.
# Mennyi ideig kell várni csekk vagy átutalás esetén?
Általában 1-2 nap alatt megérkezik és aktiváljuk is az előfizetést. Néha előfordulhat ennél hosszabb idő. Ha 2 hét alatt nem történik semmi, akkor az ügyfélszolgálatnál várjuk a jelentkezést, lehetőleg valami bizonylattal alátámasztva a befizetés tényét.

...Továbbá, kiegészíteném azzal hogy azok a csúnya rózsaszín csekkek kellenek az átutaláshoz, és nem azok a sárgák amiken pl. az áramszámládat kapod.:D Ha egy olyat szereztél, kövesd az útmutatást az "előfizetés" menüpontnál, töltsd ki megfelelően a lapot(tanácsolnám hogy legalább 3-4et hozz el a postáról ha már ingyenesm úgyis el fogod rontani elsőre, sőt másodikra is), és már mehetsz is feladni.:) Postán ha sorszámmal szólítanak akkor a csekkbefizetés/átutalásra kell rányomnod, és már szólít is a néni.;) Aztán jön a neheze...vársz...:)
*ingyenesm=ingyenes+vessző.:) Későre jár már, ilyenkor előszeretettel tévesztek billentyűt. x"D
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk