Helló Nemtudom de álandóan szétkapcsol, eddig mindig jó volt ez az oldal és tuti nem a gépem vagy a háló a rossz! Elő is akartam már fizetni de ezért nem éri meg! Ja és olyankor mindig pontot vesztek miért??? Üdv Gábor
Összeköttetés
Posted in
General
Szia! A hiba csak nálad, vagy a szolgáltatódnál van, mert pontot mindíg attól vonnak le akinek az "oldalán" szakad meg a net. (Ez mondjuk logikus, hisz ha nem így lenne akkor elég, ha parti közben bontod a netet...;) ) Üdv.
Még új vagyok itt, de én is hasonlókat észleltem. 1, nyerésre állok várom hogy az ellenfél lépjen, de nem lép! lejár az ő ideje, utána a gép kiírja hogy megszakadt a kapcsolat. Tőlem pontot von le, és az ellenfélnek pedig több pontja lesz. És mondom az ellenfél állt vesztésre, és az ő ideje járt le. 2, Most például itt állok, nekem kell lépnem, de nem tudok, mert az óra egyszerűen megállt. Kérdem én, most kinél van a hiba?
Ilyenkor nálad szakadt meg a kapcsolat, már azt se látod hogy az ellenfeled lép, ezért ugy tünik hogy neki jár le az ideje, pedig nem. OP
Nem értek veled egyet!!!!
Nálam is ez a probléma és nem az internetkapcsolat szakad meg, hanem a szerveretekkel van a baj. 5(ÖT)percen belül kétszer is szétkapcsolt. Valamit csináljatok, mert ez nem jó így.
Nekem is megszakad párszor.Most mit tehetnének a moderátorok.Most mindenki kérhetne 20 meg 4 pontot. ez így most nem megy.Szerintem is idegesítő de megszokható.
CSá én ebben azt tom mondani, hogy tényleg idegesitő az, hogy álandoan megszakad a kapcsolat.Pláne akkor mint nekem hogy 250 pontom lett és győznék de meg szakad és igy levonnak. A megszakadás szerintem atól is lehet hogy valaki más be lép az ellen a moderátor tehetetlen mert ha letitja a nevet akkor az se tud belépni. BY:Rovimen